trafic

joi, 9 august 2018

CIUMA ROSIE

Ciuma Rosie si-a ridicat poalele in cap, inainte de a ajunge la rau


JOS : BUBURUZA TRADATOARE.


Propaganda facuta contra  celor din diaspora cu ajutorul cozilor de topor din tara si din diaspora a fost un  fiasco pentru ca, asa au urnit din loc si pe cei care nu aveau de gand sa participe.
Se tot spune de unii tradatori ca, mitingul trebuie sa fie pasnic, cu pudibonderii si rugaminti. Dar i-am tot rugat de 28 de ani si chiar pe ultimii neispraviti, sa plece de buna voie si nu vor cu vorba buna. Care este urmatorul pas? Daca ne uitam inapoi in istorie sa vedem ca nici o  schimbare politica sau sociala, nu s-a facut cu rugaminti fierbinti. Nici revolta sau rascoala lui Spartacus,  provenit de pe meleagurile noastre, nu s-a facut cu rugaminti. Nici marile sau micile revolutii, din toate timpurile incepand cu Revolutia Franceza, Revolutia din Mexic (neterminata nici acum dupa peste 100 de ani), Revolutia rusa, Revolutia din  Chile, Grecia, nu s-a facut cu rugaminti si tot ce s-a castigat prin sange, s-a pierdut pentru ca, s-au culcat apoi pe urechea aia bleaga si nu au tinut stindardul sus si palosul aproape. Nici o schimbare, nici o revolutie odata facuta nu este pentru vesnicie, este numai pana cand oamenii care au facut-o, sunt prinsi iar pe picior gresit, la cotitura. Adica cu garda jos. Ce credeam noi in 1989 ca gata am terminat cu totul, cu saracia, frica, foamea, frigul ca am alungat 2  analfabeti functionali, si asta a durat doar cateva ore pana s-au mobilizat cei care urmau sa preia conducerea tarii, gata pregatiti dinainte. Si de atunci ne biciuiesc si nu  putem sa-i dam jos cu metodele  democratice adica, cu rugaminti fierbinti si alegeri "libere". Aceste rugaminti naive ii mobilizeaza si mai mult impotriva noastra pentru ca, li se dovedeste cat de slabi suntem. Si asta este pe placul UE pentru ca, ne vor ingenunchiati,  cu braga in loc de sange in vene. Acum sa vedem cum se vor organiza ad-hoc maine  decidentii, pentru drumul pe care il va urma Romania. Romanii din diaspora, sper ca nu au batut atata drum si au pierdut atata timp plus oboseala, numai pentru, ai mai ruga odata sa predea puterea de buna voie, pe acesti mafioti de mana a 7-a.
Regret ca sanatatea nu-mi permite sa particip si eu la miting dar, sper in subconstiernt ca NATIONALISTII merg la miting. Eu ma voi gandi cu mandrie la ei, stiind ca ma reprezinta si pe mine !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu