trafic

luni, 6 august 2018

Bastarzii tiganilor

NU SUNTEM BASTARZII TIGANILOR !


Nu am mai dezbatut situatia politica ACTUALA DIN ROMANIA. Orice discutie este inutila, mai ales ca pentru urmatorii 50 de ani, nu mai avem cum sa prindem din urma, nici ultimul sat CIVILIZAT din Occident.
Ne complacem sa facem pe prostii, vazand discutii interminabile despre salarii, pensii....pe la 3000 si..
Vanzarea viitorului copiilor nostrii pentru puturosii neamului, ei fiind platiti mai bine ca pensionarii CONTRIBUTORI SI NU SE ADANCESTE CERCETAREA CA, ACESTIA  SUNT PLECATI LA FURAT IN OCCIDENT SAU POATE CHIAR LA O MICA MUNCA DE SALAHOR.
Ganditi-va numai la CAP-istii carora, li se treceau zile munca pe cine stie ce servicii...
Revoltator este ca microbul ticalosiei, a napadit si diaspora. Tot felul de  gunoiere, apar la tv. si spun  cu glas tipat ca ele nu... si nu... si nu ... Profitorii acestia sunt talpa tarii...care a calcat intr-un cacat mare.
Tradatori sunt peste tot si mai ales caracterizeaza poporul nostru. De ce evreii, ungurii, grecii au ajuns pana in zilele noastre (evreii fara tara de 2000 de ani) este pentru ca, sunt uniti de mii de ani. Noi ne sabotam unii pe altii si in totalitate, pana la urma. Aceasta atitudine s-ar putea  sa fie pilonul fisurat al prabusirii noastre. Insa acum cand romanii neaosi din tara, fug care incotro sa-si salveze fiinta, nu avem cum sa le mai punem piedica, nici patriotismul nu mai are succes, dar poate nu a existat niciodata. Pentru unii a fost doar o perdea de fum, sau o trambulina pentru interese personale.
"Soarta noastra fuse cruda de asta data", vorba poetului.
CINE SA NE TINA DRAPELUL SUS ? MINISTRU DE EXTERNE, UN BATRAN TARAIE BRAU, ERA SA ZIC TARAIE FLATULATII...
Poate suntem in fata ultimei sanse de apararea  fiintei nationale, impotriva dusmanilor de pretutindeni, caci prieteni nu avem si trebuie sa dovedim ca nu suntem aceia,  asa cum ne-au gratulat in Primul Razboi mondial, la intrarea trupelor romane in Brasov ungurii,  adica BASTARZII TIGANILOR.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu