trafic

joi, 19 iulie 2018

Conspiratie

Conspiratie impotriva noastraFoto: Gradina Edenului.

CE BATAIE DE JOC LA ADRESA UNUI POPOR, A CARUI INTELEPCIUNE A FOST DEMONSTRATA IN MII DE ANI !!!
Chiar si tacerea, rezervata cateodata, lasand lucrurile sa curga de la sine, demonstreaza  intelepciunea ascunsa cu dibacie, de  privirile dusmane.
Altceva mai sinistru pentru compromiterea inteligentei native romanesti, nu exista decat in aceste momente cand se transeaza  initiativele guvernului, viitoarea presedintie a Romaniei la UE etrc.etc. intre un molau care pricepe greu si uita repede si o prima ministreaza pe nume Vasilindica, care nu este in stare sa citeasca, ce au scris altii pe o ciorna.
Vorba lui Orwell, nu suntem victime ci, suntem coplici la acest dezastru  al fiintei noastre.
Sa nu uitam ca noi suntem stramosii romanilor si am reprezentat exempolu de urmat pentru ei, in toate domeniile, sociale, statale, financiare. Ne este greu sa credem si noua dar, este adevarat.
Suntem blocati in a afla adevarul despre istoria noastra, de pe timpul lui Burebista si Decebal si pana acum incluzand si perioada legionara. Asta pentru a fi bagati la fund, fara putinta de a ne afirma ca popor  stralucit. Si asta stiu si arabii, care ne pretuiesc, mai mult chiar decat ne pretuim noi.
Aici nu este numai vorba de NATIONALISM, fara de care nu poate  fiinta un popor ci, este vorba de adevarul istoric fara  tagada, dar pentru istoria noastra trebuie sa luptam cu arma in  mana. Si doar atunci se va adeveri ce s-a scris in Biblie (dinainte de Hristos) ca, dupa un razboi nimicitor aceste meleaguri vor fi populate de stapanii lor si aici va fi Raiul pe pamant, unde lupii se vor pupa cu miei, etc...
Viitorul daca vrem sa existe, il vom construi azi, nu ieri, nu maine.... si fara opintirea NATIONALISTILOR nu poate exista,  pudibonderia fata de tigani, tradatori de tara si neam, nu poate decat sa ne traga inapoi, cu peste 150 de ani, fiind amagiti ca suntem in democratie si o exercitam.
Ce credeti, care este drumul nostru, viitorul nostru ? Sau vrem sa fim un popor mort, pentru eternitate???? Vorba veche ca, cei din urma vor fi cei dintai,  nu mai poate astepta. Si nici ca,:"calul bun se vinde si din fundul grajdiului". Trebuie sa punem mana pe sabie ca, nimeni nu ne recunoaste nimic, mai usor este sa ne denigreze prin minciuni sfruntate, gata de a fi crezute din prostie, lene, sau de mantuiala prin comoditate, de cei care sunt primii chemati sa-si dea aportul pentru adevar. Adevar absolut nu exista dar, un sambure de adevar tot exista. Adevarul nu trebuie sa umble cu capul spart !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu