trafic

duminică, 3 iunie 2018

CER SCHIMBAREA

CER MUTAREA COLECTIVULUI DE POLITISTI DE LA SECT.4 SUD PLOIESTI


AM SA PUN CAT DE DES POT, ACEST MESAJ DATORAT POLITISTILOR, NISTE IMBECILI INCAPABILI CARE MA TIN IN PRIZA TOT TIMPUL PRIN  ACTIUNILE LOR DUSMANOASE. ZILNIC AM PARTE DE  ADEVARATE SPECTACOLE GROTESTI, PRIN CARE SUNT DENIGRATA. MIERCURI 30 MAI  ADM. GENERAL IN REZ. ISPAS VASILE REZERVIST SI-A ADUS  PUPILELE SA TIPE ISTERIC CA ESTE O RUSINE SA SE SPUNA CA EL ESTE PEDOFIL (POLITIA NICI DUPA 10 ANI NU DA NICI UN RASPUNS CLAR, LASA TOTUL LA SPECULATII) CA AUD COPII. POLITIA ESTE INCAPABILA SA OPREASCA SUVOIUL DE INVECTIVE ROSTIT TEATRAL.  ACEST ISPAS VASILE PRIN BAIETII LUI MI-AU SCRIS CA DIN CAUZA MEA NU VIN IN TARA CA, I-AM FACUT DE RAS  SPUNAND CA AICI ESTE CARTIERUL BAR.BUCURESTI. CER SCHIMBAREA GARNITURII DE TREN MARFAR DE LA POLITIA PLOIESTI CARE, FOLOSESTE TOT FELUL DE INFRACTORI  PENTRU MOTIVUL CA SUNT RUDE CU EI (RUDE SI IN ALE INFRACTIUNILOR).
CE ESTE MAI GRAV ESTE CA LUCREAZA LA GREU PENTRU DISTRUGEREA RELATIEI DE FAMILIE, PUNANDU-I CA MARTORI IMPOTRIVA MEA CHIAR PE  FII MEI. LE-AU FACUT PUBLICE TUTUROR INFRACTORILOR NR.LOR DE TEL.
AM CERUT CHIAR AZI, LA MIN.DE INTERNE REZOLVAREA CAZULUI MEU, DE CATRE POLITIA BUCURESTI. AICI DE 16 ANI SUNT SABOTATA DE SEFII POLITIEI, PANA ACUM CAND MI S-A FURAT TOTUL, MI S-AU BLOCAT TOATE FINANTARILE (AU VRUT SI PENSIA) SI CIRCUL DE INTRETINERE NU MAI CONTENESTE SI ACUM ESTE MAI VIOI CA ORICAND.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu