trafic

vineri, 1 iunie 2018

ALUNGATI MILITIENII DIN PLOIESTI


 ALUNGATI COLECTIVUL DE MILITIENI DIN POLITIA PLOIESTI ( murdaresc haina statului platita de noi)


Pentru inceput vreau sa va demonstrez ce inseamna atitudinea fata de femei in general si fata de barbati in particular.
Am mai scris despre acest subiect acum 4 ani cand in urmna furtului celor 2 calculatoare ale mele de hotii din apartament reprezentati prin Cristache Nicu ruda cu 3 sferturi din Politia Ploiesti si la reclamarea mea la Politia sect.4 sud mi s-a spus ca merg la Protectia Consumatorului, pentru a spune  de ce sunt nemultumita :))) mi-a fost adus unul stricat , dar inlocuit repede de mine cu unul nou un rate. Acolo din Orientul mijhlociu, din  Statul Islamic ISIS a aparut  o lista cu 10 puncte prin care barbatii aveau dreptul de viata si de moarte fara a fi pedepsiti, asupra femeilor. Am retinut numai primele 4 puncte, perntru ca pe celelalte dupa ce le-am parcurs pe diagonala nu le-am inteles si mergand pe principiul ca, ce nu interleg eu, nu intelege nimeni altineva:))) nici nu le-am copiat, gandindu-ma ca, nu vreau sa folosesc aceste  reguli in vre-un duel verbal viitor. Inutila precautie perntru ca nici eu si nici altineva nu s-a contrazis in nici un fel  cu mine, fiind chiar din Orientul de toate felurile, din AMERICA SAU EUROPA.
.Acolo la primul punct se spuneas ca atunci cand femeia  este infidela, lucru greu de crezut cand barbatii au dreptul la 4 neveste oficiale, cine si-sr permita sa calce stramb neobservata, si ce barbat ar intra in acest viespar stiind ca, acolo unde ii stau picioarele acolo ii va sta si capul, chiar daca ar scapa pe moment,.
Al doilea punct era ca femeia nu are voie sa planga sub nici un motiv :(((
Al treilea punct se referea ca femeia nu are voie sa planga mai mult de trei zile un membru apropiat al familiei, mort chiar si in lupta.
Al patrumea punct se referea la femeile certarete, si care  opun rezistenta verbala barbatilor.
Repet aceste puncte se refera la Statul Islamic adica ISIS si nu la alte state pe care nu le cunosc.
Acum revenind la oile noastre vreau sa fiu bine inteleasa.
Incercand sa fac o paralela intre disponibilitatea barbatilor in particular de a fi facuti carpe de sters pe jos de catre femei, revin acum la situatia de la noi din oras, unde organele platite de noi precum Politia Ploiesti si Primaria Ploiesti sunt carpele de sters pe jos ale infractorilor de toate felurile si genurile. Ultimul exemplu este cel de miercuri 30 mai, cand sub forma unei sedinte de bloc au fost aduse persoane  nedomiciliate aici, mai ales femei isterice care s-au pozitionat la geamul meu si au inceput sa strige ca nu imi e rusine si ca ma dau in judecata,  dirijate de acest psihopat, dezaxat sexual si suspicionat de pedofilie adm., general in rezerva Ispas Vasile bl.13 Bar.Bucuresti ap.4 parter, rusinea Armatei Romane. La apogeul scandalului a strigat ca cheama la telefon pe unul dintre baietii mei, sa recunoasca ca nu il intereseaza. Implicarea familiei mele in acest teatru grotesc  reprezentat de 16 ani aici, este de neanteles pentru  nestoparea de catre Politia Ploiesti. Politia Ploiesti este cinica implicand prostituate batrane precum Panturu Marcela (pupila fostului sef al Politiei Ploiesti Dosaru Viorel),care a turnat apa, ea personal (ignorand asigurarea la Omniasig),sau dand cheile la huligani in  lipsa ei, (prostituitia inseamna sex pe bani, ea a fost trecuta cu 5 lei in luni de iarna la intretinere, cand numai caldura era 220 de lei pe luna).
Cer schimbarea eschipei din Politia Ploiesti cu alta echipa venita de acolo de unde se agata harta tarii in cui.
Cine pune aceste  bande de infractori sa-si bata joc de contribuabilii din Ploiesti ? Numai alungarea lor de aici cu tinichele de coada, mai poate scapa orasul. Alaturarea de catre sefii Politiei (atestat prin scrisoarea ultima nr. 51245/21.05.2018 semnata de incapabilul Eduard Miritescu,  numelui baiatului meu in tandem cu acest securisto-comunist, obsedat de mine in sens negativ,  Ispas Vasile,dovedeste ca nu mai are limite si nici Politia Ploiesti despre care am zis ca sunt tineri dar nu atat de prosti, pe cat vor sa para. Vad mereu la tv. ca exista politisti duri si vreau sa vina aici ca de carpele de sters pe jos ale infractorilor, care au ingenunchiat Politia si Primaria suntem satui.
Nu sunt  de acord cu aceste 2 elemente din paralela aratata. Este exces de zel si de prostie de o parte si de alta. Schimbati garnitura din Politia Ploiesti, sunt vanduti infractorilor constituind  aici,  unde am vazut la tv. ca nu exista clanuri de interlopi zice-se Mafie, dearece este detinuta de organele platite de noi toti, adica Politia Ploiesti.
Nu stiu de ce vor sa ma dea in judecata, am aparat renumele orasului si condamn repartizarea cecurilor in alb (adica locuinte) unora precum cei din acest bloc nr. 13 in corpore, care a fost bloc social,  hogeag pentru mai marii din Militie si Armata de aici, perpetuindu-se si acum prin urmasi, metehnele infractionalitatii  aflata in sange prin educatie (precum Ion Daniel ap.26 angajat nerecunoscut al Pompierilor Ploiesti). Cati mai mananca banii statului luati prin taxe fabuloase, in afara de infractori ????

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu