trafic

vineri, 4 mai 2018

Nu am incredere

Nu am incredere in nimeni (sunt o persoana insignifianta)

Pentru ca din motive independente de vointa mea, s-ar putea sa nu mai scriu....Foto: actualul lider....ISIS Obaydi, fost purtator de cuvant al...ISIS.

Chiar daca vi se pare ca ceea ce voi scrie este de domeniul stiitifico-fantastic sau  ca, ar fi numai in mintea unui om bolnav, totul este adevarat.
Din urma cu 16 ani de cand am venit aici am fost bombardata cu  denigrari despre care v-am mai scris. Aici fost bloc social s-a vrut ca, sa revina tot unor  infractori cu ajutorul Primariei si Politiei Ploiesti  si apart.cumparat de mine. Dar dupa 2012 lucrurile s-au precipitat prin implicarea unei varstnice Panturu Marcela care timp de doi ani a turnat zilnic apa cu galeata asupra apartamentului meu. Chiar daca am facut asigurare prin banca BCR, dosarul  de la firma de asigurare il am si acum,  nici audienta la tov. militian Dosaru V. cu mutra de european fara papion (atunci sef Pol.Ploiesti)nu a rezolvat nimic, inclusiv Plangerea penala catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie Sectia Parchetelor Militare Bucuresti nr.77/VIII/1/2018 din 13.03.2018.
Cand ma bucuram sa s-a mutat au venit alti 3 crai de la rasarit B-dul Buc.nr.22 ap.7, care pe langa inundatie faceau si semne obscene si acum o cocota masculina este  actorul pervers.
Dar sa ma focusez pe anul 2015 cand un infractor  hot din apartamente  Cristache Nicu si fiul sau Cristache Mircea au furat cele 2 calculatoare ale mele si mi-au adus in schimb unul defect dar, cu motorul lor,  care era si al Politiei Ploiesti, cu care m-a amenintat ca sunt cu 3 sferturi rude. Calculatorul se intrerupea mereu dar, am inteles ca era o formatie militara identificata de mine dupa cele vazute la tv. drept ISIS, care transmitea live. Erau acolo comenzi in direct spre formatia in lupta, care sa se deplaseze la dreapta, la stanga sau in spate. Nu dupa mult timp a luat legatura cu mine liderul frontului, un domn barbos rotund la fata, mai in varsta si care m-a intrebat direct :"ce este cu mine in direct pe front ???" Eu am spus ca nici eu nu stiu cum am ajuns acolo si nu inteleg ce mi se intampla.
El imediat s-a sters dar, au ramas purtatorii de cuvant, corespondentii de pe front care la randul lor m-au intrebat ce caut acolo? Si ei pe rand au murit in lupta, implicati in conflict si altii le-au luat locul.
Dar dupa ce am luat un nou calculator in rate in mai, am primit mesaje si videoclipuri despre situatia de pe front. Eu nu i-am intrerupt pentru ca am fost mirata la inceput de  corectitudinea  si actiunile elaborate de pe saiturile lor.
Vazand ca eu postez pe bloguri videoclipuri si imagini cu ISIS in lupte POLITIA  DIN PLOIESTI A APLICAT PLANUL B,  DENIGRAREA MEA, CA SUNT NEBUNA, INSPIRATA SI LOCATARILOR BLOCULUI 13 Bar.Bucuresti, CHIAR SI FAMILIEI MELE CERAND SA MI SE PUNA CAMERE DE LUAT VEDERI SI CERANDU-LE SA  MA INTERNEZE LA BALAMUC.
Toate reclamatiile mele mergand direct la MAI, ICCJ Bucuresti, s-au soldat cu raspunsul ca, chiar si plangerile penale au fost trimise la Politia Ploioesti :))) HAHAHA TOCMAI CEI CARE AU IMPLICAT SI scursorile societatii pentru a musamaliza acest caz clar,de  lasarea orasului pe mana infractorilor si prostituatelor, la buna lor placere de asi bate joc de mine, de familia mea, de orasul nostru, si cei care au beneficiat de mila si toleranta de asi gasi un acoperis deasupra capului, cer moarte pentru cei care au nevoie de oficialitatile orasului acum. Vreau sa va spun ca nu imi este rusine si nici frica de nimeni si de nimic. Cel mai dureros este ca  mi s-a luat totul inclusiv posibilitatea de a  contacta familia. De aceea cer a mia oara, dizlocarea acestui cuib de  infractori strecurati in Politia si Primaria Ploiesti si care isi exercita puterea asupra  nemernicilor orasului, de a actiona asupra mea cu huligani si familii intregi de huligani.Nu stiu daca dvs.intelegeti de ce  mi se intampla asta ca, eu nu am pus totul pe seama politicii.
Daca ar fi luat lectii de la reprezentantii ISIS de politete si buna purtare si tot ar fi fost un castig. Atunci ISIS era pe val si la 10 milioane de cetateni din  teritoriile lor, 60.000 de luptatori nu insemna mult si in majoritate erau mercenari din toata lumea, lucru confirmat de Armata Americana.
Nu astept de la dvs. stimati cititori sa intelegeti cu toate ca stiu ca stiti, astept de la MAI   SA INTELEAGA CA NUMAI TRIMITEREA CERERILOR MELE FARA A VERIFICA, A FACUT POSIBIL CA UN CANCER MONSTRUOS , SA  PUNA PE HARTA LUMII ASA ZISE "TERORISTE" ORASUL PLOIESTI ROMANIA SI FAPTUL CA AICI CORUPTIA A DEPASIT MARGINILE POSIBILULUI SI UNDE SE INTREABA TOTI, DACA AICI ESTE POLITIE? ESTE DAR ESTE OCUPATA CU PATRONAREA INFRACTIUNILOR SI IMPLICAREA IN DESTABILIZAREA ORASULUI SI CURMAREA ORICAREI ANCHETE PRIN SCRISORI TRIMISE MIE DE  ZECI DE ANI PRECUM CA, S-A ANALIZAT TOTUL SI NU S-A DESCORPERIT NIMIC, NU SUNT PROBE,  CA ULTIMA TRIMISA DE MIRICESCU EDUARD  (DE 2 ORI PE LUNA). ACEST NIMIC PENTRU CA ESTE PROST SAU FACE PE PROSTUL(SAU ESTE INLANTUIT DE INFRACTORI) SA PLECE LA MAMA DRACULUI SI DINCOLO DE EA.
PS Sa stiti ca si ISIS lupta cu coruptia pe care nu o poate dovedi in totalitate, luptand chiar cu palosul in mana. CORUPTIA este boala grea pentru orice popor.
PS Pentru ca zilnic am parte numai de episoade de hartuire, m-am hotarat sa scriu la masina de scris un protest  impotriva ORGANELOR de la Ploiesti si sa-l impart pe strada la cetatenii orasului si chiar am merg in Bucuresti sa fac acelas lucru. Vreau sa se vada pe ce se duc banii contribuabililor. Nu pot avea ajutor de la familie pentru ca si ei sunt obstructionati si dezinformati.
Nu am incredere in ultima  adresa de la Min.de Interne  nr.35403 din 25 04 2018, ca au analizat si au transmis la Insp.de Politie Judetean Prahova..bla...bla...bla..(nu merit atata atentie din partea infractorilor din oras, sunt o persoana insignifianta).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu