trafic

duminică, 6 mai 2018

Apel catre M.A.I.

:((( Apel scurt catre M.A.I. Nu m-am putut abtine si m-am desfasurat

Știi ce? ... (nu) 🤔🤔🤔🤔

Foto: Caracatia coruptiei din Politia si Primaria Ploiesti(scarboasa nu ?).

Am fost intrebata de unul din barbatii cei mai rai ai planetei, daca urasc si discutia ce a urmast a fost filozofica, nici eu nu am interes ce mi-a demostrat el, nici el nu a inteles ca raspunul meu este nu.
Important este ca urmareste zilnic a spus, articolele mele toate, inclusiv cele cetatenesti.

Ultima dvs. scrisoare(MAI), nr.35403 din 25 04 2018, nu imi da nici o speranta pentru ca are trimitere la Politia Ploiesti, fara verificari. Politia Ploiesti este depasita si cocarjata sub biciul infractorilor si tiganilor.
Zilnic se desfasoara adevarate  sarabande ale  amenintarilor si tipetelor cu injuraturi porcoase, inclusiv adresate Politiei Ploiesti nr.4 Sud, in bl.13. Bar. Bucuresti, apucaturi de mahala.
Bine zicea comentatorul meu ca, nu vine acasa din cauza mea, ca ii este rusine ca am pus cartierul artistic Bariera Bucuresti la vedere.
Am cerut ca acesti idioti cu diploma din Politia Ploiesti, sa fie mutati acolo unde se atarna harta in cui, impreuna cu infractorii de la bl.13 bar.Bucuresti  pentru ca  trebuia ca cei care se schimonosesc ca sunt ORGANUL, sa mearga acolo unde dureaza sa puna infractionalitatea in drepturi de la inceput si se cere timp. Amenintarile ca sa nu pot iesi din apartament (nu am rostit niciodata un cuvant, pentru ca raman siderata si ma gandesc ce norocoasa sunt eu pe blat, in timp ce altii se plictisesc de moarte:)), m-au facut sa cer, in semn de penitenta politistilor ploiesteni sa-mi aduca mancare si sa-mi plateasca facturile bineanteles din banii lor, pentru ca sunt sechestrata dar, eu ma mai aventurez pe afara, pe propria raspundere.
Desfiintati acest colectiv putred de coruptie, Politia Ploiesti si slugi ale  tiganilor precum Micu Vasile, care tipa in gura mare (nefiind bautor ) toate porcariile chiar si la adresa Politiei nr.4 Ploiesti Sud (vis a vis de bloc este gradinita si scoala nr.15.
Am sa merg din om in om sa prezint Petitia, impotriva acestor impotenti numiti Politia Ploiesti.
PS Nici proprii mei fii nu pot patrunde aici si nici Politia Ploiesti, pentru ca politistii nu sunt barbati si  raman  vesnic datori la nurii tuciurii vestejiti chiar si batrani si nu se pot sustrage cand primesc comenzi ferme de la tigani. Politistii din Ploiesti nu inteleg ca trebuie sa le dea la spate  aruncandu-i ca pe hartia higienica folosita, chiar pe cei si cele care i-au scos din impas in anumite momente delicat de povestit, jenante dar, usor de subanteles.
Este suficient cu  publicitatea negativa observata si de cei interesati de pe meridiane dar, care intreaba daca aici este POLITIE?
Eu nu raspund nimic pentru ca, vor veni aici in oras daca afla ca este numai pe statul de plata si nu ca sa-mi ceara mana si nici eu nu sunt pregatita sa o dau (ca mai copilaresc) :))
Pentru  aceasta neglijare a cetatenilor onesti care, au facut din oras unul cosmopolit (era si inainte de razboi),spun fara remuscari, sustin BREXIT!
Sper ca maine dimineata nu ma voi uita lung dupa curierii Politiei Ploiesti sectia 4 Sud,  care sa-mi aduca mancarea si sa-mi plateasca facturile, pentru ca de distractie sunt satui, chiar daca marfa a fost de calitatea a 7-a. Alo Politia Ploiesti, mi-e foame de acum si facturile sunt neachitate!!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu