trafic

joi, 26 aprilie 2018

Intergalacticii
Vechea vorba romaneasca ne spune ca " un prost arunca un bolovan intr-un lac si 10 destepti se chinuiesc sa-l scoata".
Noi asta traim acum cand  s-au rezolvat toate problemele grave ale romanilor si acum alesii au purces la rezolvarea problemelor lumii si mai ales ale celor din Orientul apropiat.
Ce noroc pe capul nostru, noi concetatenii binecuvantati cu aceste minti luminate reprezentati printr-o mustata rara deasupra unor dinti cariati si un cuibusor prelins acum intr-un rulou de bunicuta a secolului 18(acolo sta desteptaciunea), ca avem cu ce ne mandri. Acolo unde nu s-a facut pace de milenii, noi acum am bagat batul prin gard.
Unde nici americanii cat sunt ei de americani nu sunt fermi ci, tot amana de peste 50 de ani de a lua o hotarare, cei doi in tandem dar, calatorind cu mijloace de transport diferite, gata au pus-o de mamaliga. Ce diplomatie a tarii de zeci de ani ? Nimic nu conteaza pentru a se face apeciati in toata lumea, cu acest subiect stringent de periculos pe tot mapamondul.
Eu una nu mai imi incap in piele de bucurie. Multumesc lui Dumnezeu ca am apucat si vremea asta cand o bucatareasa si un frizer, sunt pe cale de a reusi sa-i incaibere pe crestini si musulmani.
 Au dormit bine (dar separat acum) si cand s-au trezit si-au zis ca pe romani i-au prostit dar, fara a face valva in lume si acum a venit timpul de asi arata puterea neuronului (unul singur), dar bun de miliarde de euroi. Aceste minti luminate  care conduc un guvern format numai din una si una si unul, cel care se ocupa de finantele tarii, doar un veritabil gigolo in fasa (asa ia mers renumele pana acum) se pregatesc sa preia stafeta  administrarii galaxiei. La mai mare si mai mult !!! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu