trafic

marți, 6 iunie 2017

Zarurile nu au fost inca aruncateFoto: Harta Europei in 1914. Oare nu am invatat nimic? Nu stim nici acum incotro ne indreptam si ce ne asteapta ?

Pe posturile tv.si pe internet se arata documentare despre recrudescenta militarizata a tarilor lumii in afara de Europa. Europa CA O BABATIE LENESA SUPRAPONDERALA, fiind o masina de transformat mancarea din contributiile obligatorie ale vasalilor din viteza a doua.... si a saptea in cacat, vanzand iluzii precum ca odata si odata la Sfantul asteapta vor ajunge si ultimii sclavi la masa bogatilor, dar "sub masa" daca nu la colt.
Si pentru asta complicii lor, lupi vesnic flamanzi care, au pus mana pe putere si o perpetueaza con tinuu prostesc  concetatenii tarilor respective ca,  sunt pe drumul bun si drept, de a fi cetateni de frunte contra cost, adica contra bogatiilor tarilor lor, dar undeva, candva... in timp ce pe toate meridianele lumii se  schimba calimera si tarile in frunte cu SUA au schimbat optica pentru ca,  populatiile lor nu mai pot fi duse de nas, ca vor trai mai bine (si asa traiesc bine) la Pastele cailor. Vedeti cum pres. americam D.Trump, are o atitudine pragmatica,  "nu atunci, ci acum" ca nu mai este timp de pierdut.
Numai noi romanii balcanici latini, ne leganam in hamac  avand viziuni  roz bombon, nu viziuni apocaliptice ca ceilalti, daca, stam si taiem frunze la caini, vasand la fata Morgana.
Politica in interesul propriu al leneasilor care conduc Europa,la noi in tara nu a facut decat sa degenereze fibra natiei noastre.
A pune pe cei care, sunt infractori irecuperabili, de cand exista ei pe pamant sa conduca lumea, sa fie la egalitate cu  cei care le-au fost stapani, inseamna regres total. Acesti infractori ancestrali tind sa calce pe  oamenii valorosi, sa iasa ca paduchele in frunte si sa le aduca tifosul care sa-i decimeze. Si prin amenintari ca, un mar putred care  strica o lada intreaga si ei strica pe cei care ar trebui sa-si vada lungul nasului si isi iau nasul la purtare, incat se cred mai bine mobilati la cutiuta de viteze, ca  victimele lor si pentru asta ii ajuta tupeul, incurajat de lichelele lumii.
Cred ca atitudinea Marii Britanii de a iesi din UE este o atitudine inteleapta, chiar daca acum le este greu, viitorul va fi al lor ca tara independenta, bazandu-se pe  uzufructul muncii si bogatiilor lor.
A fi independent pentru o natie inseamna totul, progresul pentru un  viitor sigur, nu nesigur la buna placere a mafiotilor lumii adica, ale  mismasurilor  la alba neagra, a celor care trebuiau interzisi si acuncati in "groapa cu lei" (la figurat). Noi romanii traim pe pielea noastra aceasta invatatura amara dar, nici acum dupa 27 de ani de coruptie crunta, nu am invatat nimic. Sunt sigura ca numai un conflict militar, unde noi vom fi perdanti, va aseza pe tabla de sah a lumii si implicit a Europei,  fortele care merita sa supravietuiasca si sa conduca o lume noua bazata pe capacitatea intelectua, harnicie si creativitate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu