trafic

vineri, 9 iunie 2017

Nelegiuirea

CIORNA IN ROMANIA TRONEAZA NELEGIUIREA CU VOIE DE LA IMPARATIE


Spre rusinea mea nu am scris nici un rand despre alegerile anticipate din Marea Britanie si nici despre alegerile parlamentare din FRANTA. ASTA PENTRU CA AM FOST OCUPATA CU REZOLVARILE NEREZOLVATE PANA LA URMA.
CRED CA AM SA APELEZ LA AJUTORUL DVS.
DIN ZI IN ZI CRESTE UIMIREA MEA  VAZAND CE BLESTEMATII POT FACE, ACEI OAMENI CARE APAR CA "OAMENI DE BINE" si care sunt solicitati in momentele cele mai propice de a  duce raul la gradul de absolut, MAI MULT NU SE MAI POATE. Toate nemerniciile facute de institutiile statului pe banii nostri nu ar fi cu putinta "a la long", fara aportul  batraneilor care  cu mutrele lor de bunici, sau foste  vivandiere scolfalcite, sau familii, tineri care au viitorul inainte si de pe acum li se trica caracterul, sau  "colaboratoarele "institutiilor statului, impreuna nu scandalagii de profesie, care fara nici o diferenta se posteaza in vazul tuturor tipand vini si acuzatii  nemaintalnite implicand si complicitatea celor care murdaresc haina statului, cumparata de noi, si  comun la ei toti nu este decat firul rosu cu istericale publice tipate, neobosite niciodata pe zeci de ani, zi de zi. Nu cred ca mai avem o cale de iesire pentru ca  vad ca  sarpele cu mii de capete, este ascuns prin diferite cotloane  chiar si fizice. Daca un om nu are sustinere morala a familiei si sunt si cei din familie  cooptati de a da cu barda in Dumnezeu sau in cei care  sunt "vinovati" de prea multa larghete este un dezastru personal. Tara noastra prin oamenii ei,  majoritari lupi in piei de oi, este sortita pieirii. Asa cum a pierit bogatia tarii din sol, subsol, odata cu haina verde a muntilor si ce este mai grav s-a  distrus  fibra neamului nostru, constand in patriotism, bunul simt, compasiunea, harnicia. In plina era stalinista, nu am vazut nici un copil lovit  de catre un cadru didactic niciodata, tiganii nu-si luasera nasul la purtare si unde erau doi erau apostrofati ca, se stia ca precis pun o nelegiuire la cale. Bunicutii si buniculele cu figura si glas bonom, dar este periculos sa lasi cu ei pe nepoteii lor, sau ai altora. Toate aceste mizerii se fac pe banii nostrii, cu circul zicem noi gratis dar, platit tot de noi, cu varf si indesat,pe sanatatea noastra fizica si mintala.
Grupurile asa zis de prieteni sunt o oaza a mafiotilor, o punere la cale a altor si altor nelegiuri impotriva ori cui ca, sa-si mentina mana forte si la o adica.....

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu