trafic

duminică, 4 iunie 2017

Nationalista !!!
Foto: Ordinul Dragonului de care ar trebui sa fim mandri si ni-l insusim in suflet. Ordin din care a facut parte si Vlad Tepes pe care nu avem dreptul de al minimaliza si al alunga din slujbele BOR.Macar sa ajungem si noi prin vitejie si demnitate la degetul mic de la piciorul stang al lui.
Sa nu uitam ca atunci cand a disparut cana de aur, de la Cismigiu din Bucuresti, oamenii au spus: a murit domnul nostru. Au inteles ca nu mai le este frica  hotilor de nimeni si de nimic. El si numai el putea baga spaima in infractori. Merita sa ne calauzeasca si sa nu ne fie rusine de el. A avut parte de o publicitate negativa facuta de dusmanii lui. Toti capitanii de osti  faceau la fel, si Stefan cel Mare si Sfant, ca si acum cand decapitari de fac de catre toti combatantii dar, numai unii sunt scosi in relief. Si acolo este DIVIZIUNEA MUNCII. NU TOTI AU ACELASI JOB.

Istoricii spun ca de la numele ordinului, Drago, ordin in care a fost primit in secret si Țepeș , deriva porecla Dracul, care ulterior s-a transformat in Dracula.
Aventuroasa viata a printului Dracula se scurge, vreme de trei domnii, intre dovezi istorice acceptate si legende transmise din om in om, intre semnele sigure ale trecerilor lui prin lume si enigmatica sa moarte, care n-a putut fi probata cu adevarat, niciodata.

Ciudat, dar nimeni nu stie cu exactitate unde si cand ar fi sfarsit Vlad Țepeș .

Exista doar mentiuni fugare si ipoteze neconfirmate.


E DATORIA MEA CA NATIONALISTA, SA CER SCHIMBAREA ECHIPEI  POLITIEI DIN ORASUL PLOIESTI.
Zilnic se lasa prostiti de ultimele gunoaie ale orasului. Chiar si ieri cei de la sect.4 Sud care s-au facut ca nu inteleg ca, sunt folositi pentru a excroca o firma si prin care  eu am fost victima in scenariul, unde infractorii isi fac numarul in care sunt experti. Politistii din Ploiesti nu merita nici hainele pe
care le poarta murdarindu-le prin ineficienta. Si asta numai datorita legaturii tov.Dosaru fost sef Politia Ploiesti, cu mutra de european fara papion ingaduitor, cu toti infractorii si infractoarele batrane si tinere dar, nu dezinteresat,
De 15 ani Politia Ploiesti nu face decat papa banii de la GURA PENSIONARILOR SI TUTUOR CONTRIBUABILILOR. CONTRIBUABILII TREBUIE SA STIE PE CE LI SE DUC BANII.
Eu nu DEZERTEZ de aici ca,  colcaiala asta de infractionalitate murdara, este la ea acasa sub umbrela oficialitatilor si Plangerea mea Penala la Parchetul Bucuresti din sept. anul trecut nr.11135,  nu a scuturat nici macat budigaii lor de flatulatii.
PS Politia Ploiesti nu spune numele infractorilor celor pagubiti, pentru a se putea in continuare folosi de ei in hotii, prostitutie, mai ales aici in acest bordel incognito.
Pentru a se mai spala putin pe obraz, sa dovedeasca acum ca, isi fac datoria cei de la sectia 4 Sud si mai pun si neuronul ramas dar vestejit la contributie,pentru a nu se lasa vulnerabilizati de unii mai prosti ca ei, considerati victime sigura ale inselaciunilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu