trafic

marți, 6 iunie 2017

Domnule comandant IJP Prahova,

Vreau sa va intreb daca stiti ce fac subalternii dvs.pe banii contribuabililor, in hainele platite de ei. Fac inscenari la chemarea  impostorilor. Exemplu cei 2 tineri militieni care contra  cine stie ce avantaj sau amenintati,de la sectia 4 Sud pe 3 iun.a.c., au venit fuga fuguta si au pus-o de-o piesa de teatru pentru a „recupera” ce ce nu a lipsit niciodata, inventand pagube.
Acesti 2 imbecili nu au vrut sa-si spuna numele si beneficiind de haina Politiei pe care au facut caca, m-au legitimat pe mine si apoi cand i-am intrebat  de inscenare au spus ca, nu stiu nimic, nici cum ii cheama si la cererea cui au venit. Bineinteles in hohote de ras (pe banii nostrii). Cititi pe celalalt  blog amanuntele http://singurafelina2.blogspot.com art. „Stimati concetateni din  Ploiesti”. In 15 ani nu s-a schimbat nimic si  imbecili apar mereu si sefi superficiali de asemnenea, ex.tov.militian Dosaru, european fara papion.
Raspundeti asa cum mi-ati scris ca, ati rezolvat totul si suntenti la dispozitia MEA CAND VOI AVEA NEVOIE. SUNTETI MINTIT SI SUBALTERNII DVS. ISI FAC  DE CAP CU OBRAZNICIE, CONSIDERANDU-NE RETARDATI MINTAL. DORESC SA STIU PE BANII CUI, IN HAINELE CUI SI CU BENZINA CUI FAC EI INSCENARI LA ORDINUL TIGANILOR???
Va reamintesc ca eu sunt in greva fiscala din cauza ca va bateti joc de noi, pe banii nostrii!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu