trafic

marți, 7 martie 2017

Lumea este in schimbare


Lumea este in schimbare. Noi ce facem ?

Acum fascismul a deraiat, s-a diluat.
A devenit o curca plouata.
Se flutura steagul fascismului ca, pe o sperietoare care nu mai sperie nici ciorile pe campul cu paioase.
Daca stam stramb si gandim drept, vedem ca tocmai cei care se vaitau sa sunt sacrificati pe altarul fascismului au devenit chiar ei, cei mai cruzi fascisti, asta pentru ca, nu au nici un obiectiv pozitiv sau negativ, au numai rautatea din  trecutul lor ancestral, irecuperabili pentru societate.
As avea multe de spus despre acest subiect dar, poate ca, nu am curajul sa spun lucrurile pe fata, sa tai in carne vie, sa dovedesc ca noi  am devenit victimele scursorilor societatii, protejand victimele posibile prin devoalarea identitatii lor.
Cea mai importanta acuzatie adusa fascismului este ca, iau lucrurile  pieptis fara a mai astepta  pedeapsa legii care, poate veni la Sfantul asteapta cand, "ori piere magarul, ori piere samarul". Si nu are nimeni timp de asteptat si nu a avut timp niciodata. Vedeti cum se spune ca devalizarea unei tari  nu este o crima, cu toate ca poate chiar milioane de oameni devin victime ale  coruptiei, prin  lipsa  reformelor in sanatate, in educatie, in justitia la nivel de om, ca de exemplu inaintarea recompenselor financiare pentru lene, in ajutoarele sociale in detrimentul celor care au muncit si au scos aceasta tara la liman, din distrugerile razboiului si au pus-o pe linia de plutire,chiar si sub comunism. Eu pot sa spun ca, chiar si  stalinismul de import la noi, (care mai speria oamenii cerand corectitudine chiar de fatada si pentru lucruri marunte),nu a pierit odata cu moartea lui Stalin si a mai durat inca cel putin 10 ani si poate chiar si acum isi arata coltii, de dupa perdea.
Marii infractori decidenti, cand se dadeau in barci cu  infractorii sefi de stat, fac acum planuri de viitor marete, pentru niste nababi ai bugetelor de miliarde de euro.
Noi ce facem, conform zicalei :"pleaca ai nostrii, vin ai nostrii, noi ramanem tot ca prostii".
Vedeti, am dat cuvintele de colo colo ca, nu am curajul sa spun lucrurilor pe nume, adica, ca noi romanii pasnici suntem victimele mafiei din Romania, securisti, curve, tigani si toti cei care se catara nu neaparat la varful puterii, dar se pozitioneaza in nise, care le permit ca intr-un mod criminal sa  stabileasca regulile lor, fata de cei de care sunt inconjurati, cu sansa de sabotaj la  fibra romanismului 100%.
Si acestia trebuiesc eliminati odata cu o noua ordine in societate pentru ca, nemultumirea este mare si expune cu indarjire la rasturnarea regulilor strambe,  sustinute de scursorile societatii pentru sabotarea inaintarii romanilor pe calea cea buna, a moralei si corectitudinii si spiritului civic.
Ce ar putea face in acest sens regulile si pedepsele dure ale fascismului ? Mai nimic, cancerul a cangrenat toata fiinta romanilor. Romanii vor fi in continuare ca, oile dirijate spre prapastie in mod inconstient.
Nici fascismul nu mai este ce a fost!!!!:)))

PS. Vad ca Pres.SUA  Donald Trump este criticat pe toate publicatiile ca este fascist. Nu stiu cat de tenace este in demersul sau, dar stiu ca le-a aprins fitilul la chiur la toti si nu va mai fi totul cum a fost pana acum in lume. Noi ce facem ? Dormim in opinci ? Sa ne agatam si noi de ultimul vagon al schimbarii!!! Pana acum vad ca Romania este exclusa de la masa decidentilor lumii !!! Nu suntem nici pusi la colt pe coji de nuci ca, nu am fost cuminti !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu