trafic

miercuri, 29 martie 2017

Democratia CU PICIOR DE LEMN


Biografia lui Charles de Gaulle 1890-1970

Charles de Gaulle
Biografia lui Charles de Gaulle pe scurt:
Charles de Gaulle a fost un general si un politician francez. Inainte de a intra in guvern, conduce o brigada de tancuri impotriva germanilor la inceputul celui de Al Doilea Razboi Mondial; de la Londra, face un apel prin radio, dupa infrangerea francezilor in tara si in colonii, pentru rezistenta impotriva ocupatiei naziste; uneste grupuri de rezistenta diferite si creeaza structuri politice si militare separate; in 1944 devine conducatorul unui guvern francez provizoriu din exil la Londra si participa la eliberarea Frantei de catre Aliati; In 1944-1946 este ales prim-ministru de catre Parlamentul francez, dupa 1945 lupta pentru plasarea Frantei printre puterile invingatoare; in 1958 este ales presedinte al Frantei si infiinteaza A Cincea Republica.
Sursa: Marea istorie ilustrata

Mai dar prosti ne mai cred acesti infractori care ne conduc si au dus tara de rapa! Toata ziua se spala la varza la tv. pe tema pitipoancei de Plescoi cum ca, in prima faza a primit 6 ani de parnaie si nu se stie pentru ce are de platit  sume uriase :))) CAND EA A AVUT PE MANA 4 MILIARDE DE EURO... date de Matrafoxat pentru partii de sky si gondola. Si s-au evaporat in neant. Cine intreaba de banii aceia? Dovada ca nici nu le pasa, nici Matrafoxatului nici ei, care pune de o nunta ca lumea, nu ca cea din  America de radeau si ei, inculpatii ! :))Vad ca isi cauta rochie de mireas-ma, verighete, se pupaceste  cu unul acolo unde Matrafoxatul si-a stimulat...carentele din cauza matrafoxului cu cuburi de ghiata:(((.
Parca vad ca ACUM IAR SE  ALBESTE PAGINA!
Caci aparatorii lucreaza caci, eu aleg cele mai ilustrative  cuvinte imbinate bine in propozitii, insa nu toata lumea le gusta inainte de publicare ,.. sau si le rezerva pentru ei sa le savureze numai ei, in liniste.
Sa mai lasam manusile de catifea deoparte si sa ii scoatem de guler cu suturi in chiur la tv., cu hainele imparatului, in fata lumii, sa-i punem sa dea socoteala in scris si sa-si scrie singuri sentinta la final.
Acesti intelectuali parati cu valeitati de tarfe ordinare mascvuline si feminine, trebuie sa ne mai lase pentru o mie de ani,.
VA READUC AMINTE CA UN PRES.ALES DINTRE cele 4  tari numite tigri asiatici, numai dupa 5 luni de la alegeri, a fost condamnat pentru coruptie la moarte, ulterior  la puscarie pe viata. Nu au avut rabdare sa mai treaca 30 de ani sa vada daca mai ramane ceva din tara, daca nu,  sa-i dea si lui cateva luni cu suspendare la domiciliu. Aceia sunt hotarati si nu se lasa prostiti.
La asta ne-a adus democratia impusa de americani, la scaparea vinovatilor de devalizarea tarii, prin procese care dureaza o suta de ani.
Azi am vazut la tv. ca la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial,  SUA prin presedintele F.Roosevelt (cel care era in caruciior cu rotile), a lasat singura sa se descurce Franta, in ultimii ani de razboi cand a fost  numit conducatorul tarii De Goulle, si a spus, nu se poate ca un "soldat" (era general,seful Rezistentei franceze) si a format un guvern in exil la Londra, sa fie confirmat de SUA, fara a fi ales de prostime sa conduca Franta si apoi si dupa terminarea razboiului!!!
Parca aceste tampenii de care americanii tin cu dintii, fara sa decaleze fiecare situatie in parte cu dovezile ei, chiar in timp de razboi sau mai ales in timp de razboi, le-am mai auzit. De parca alegerile nu sunt manipulate dupa cum vor intesatii lumii.. Si la referendumul din 2012 ce s-a ales de alegerea noastra ? Nu americanii s-au sters la chiur cu Referendumul ? Vedeti ca  aceasta democratie nu tine si la catei, ca ajunge cu capul spart. Sa fim fermi si daca nu ne hotaram sa alungam cu pietroaie si suturi in chiur acesti infractori criminali din tara, vanduti strainilor fara rusine, nu vom progresa nici cat negru sub unghie. Ce zicea acum 600 de ani Jana D'Arc,Daca nu noi, atunci cine? Daca nu acum atunci cand ?Mai, parca vorbea pentru noi romanii din mileniul 3 !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu