trafic

luni, 6 februarie 2017

Suna goarna!

Suna goarna pentru NATIONALISTI!!!

Daca am intrat in hora trebuie sa jucam, sa nu ne oprim in mijlocul jocului.
In aceasta situatie suntem noi acum dar, odata ce s-a pornit urgia trebuie continuata pentru ca, poporul roman se urneste greu dar,cand se urneste (chiar impins de la spate de altii) este de neoprit.
Inseamna ca a ajuns cutitul la os pentru ca,tara nu este guvernata in mod responsabil ci, lasata la mana infractorilor din cauza neimplicarii "organelor" platite de noi. Ecranele televizoarelor sunt pline de prostituate de lux unde, se arata pentru educarea tineretului cum acestea care ajung in fruntea politicii tarii, dovedeste ca si-au ajuns scopul pentru 100 de generatii dupa ele, chiar daca nu au urmasi ci, urmasi colaterali  pretendenti la  bogatie nemuncita sunt multi. Vor spune ca sunt rude deoarece  mama lor, cu mama infractoare la prima mana, au uscat rufele la acelasi soare.
Inimaginabilul se produce prin  incurajarea celor mai verosi mafioti care,isi spun fiecare despre el ca este o valoare, ca astfel de canalii se nasc odata la 1000 de ani si atuncea morti.
Imi place exprimarea FNF preluata de la Donald Trumt ca, acum urgent trebuie  secata mlastina in care, ne balacim chinundu-ne sa iesim la mal.
Se taie varza la oi(adica la noi), spunandu-ni-se ca suntem un stat de drept :)))
Ziaristii care trebuie sa fie a patra putere in stat, sunt saborati necontenit, tocmai pentru ca, constituie un pericol pentru infractorii  cocotati in varful conducerii tarii, pentru ca ne tin atentia treaza. Ziaristii, am vazut ca peste tot in lume, isi inalta grasul fara frica, chiar fata de  cei mai cruzi  lideri. Mi-ar fi rusine cu ei, care reprezinta ultima reduta a  noastra, daca s-ar dovedi lasi si fricosi. Nu se poate ca intr-o tara ca a noastra, sa fie chemati ca ultimii infractori la Parchet, pentru ca, au informat publicul, facandu-si datoria suprema a existentei lor profesionale. Daca li s-ar astupa lor gura, noi cum vom mai trai ? Fara nici o informatie ghidandu-ne ca, orbii in tara chiorului ?
In orice caz s-a intrecut masura de mii de ori si trebuie sa incepem odata cu  extirparea zonei canceroase, raspandita in toata tara. Stiu ca este greu, vor fi privatiuni si fiecare generatie de-a lungul istoriei, a avut responsabilitate fata de  tara lor si contemporanii lor si si-au facut datoria mai bine sau mai rau,  dupa cum a fost situatia si gandurea in acel moment. In epoca moderna cu internet si telefoane mobile este mult mai usoara comunicarea si  actiunile  fulger. Numai prin o fulgaratoare actiune, se poate asigura  victoria, nu taraganarea actiunilor pentru a vedea ce mai urmaza. "Boala lunga moarte sigura", asa cum spune inteleptul popor roman. Vedeti ca la moara la care macinam noi acum, au macinat si altii cu mii de ani in urma!Daca mai o lungim asa,  facem pe placul hotilor politici care, vor sa scada entuziasmul publicului si mai ales energia, Stiti ce putere are energia colectiva, calauzita pe drumul drept si mai ales pe drumul stramb,(poate muta muntii din loc) asa cum s-a intamplat in 1989, cand energia si speranta unui intreg popor, a fost deturnata in folosul infractorilor mafioti din  esalonul 2 si vedeti unde am ajuns:(
Acum dupa 27 de ani suntem intr-o fundatura, bagati cu oistea in gard. Furati de bugetele tarii care, acum sunt in paradisuri fiscale si daca mai huzuresc  parasutele cu mafiotii  pe aceste meleaguri, este ca mai au de dat un tun cat de mic, doar se merita.
Eu nu pot ajuta fizic, (dar ati vazut ca am fost solicitata sa ajut si in alte parti in conflict ale lumii) pentru ca ma vad volubila si hotarat tintita, dar fac tot ce pot pentru a tine nervul mereu viu, si asta conteaza mult ca, daca iti spune cineva "las-o mai moale ca nu se schimba nimic", iti taie tot elanul si te ingenucheaza inainte de a porni la lupta.
De aceea spun ca  acum este momentul propice deoarece poporul roman, ca ursul a hibernat si acum s-a trezit, se freaca la ochi si apoi porneste. Oare  ce zicea Ioana D' Arc? "Daca nu noi atunci cine ? Daca nu acum atunci cand ?"
Cu Dumnezeu inainte !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu