trafic

joi, 2 februarie 2017

Spirit liber

Sa stam stramb si sa gandim drept!!!

Am privit cu tristete evenimentele  derulate pe toate posturile de televiziune ieri.
Eu nu am inteles de la inceput dimensiunea catastrofei, cu  publicarea celor 2 Ordonante care  calca in picioare demnitatea unui popor. Nu m-au lasat indiferenta nici  asazisii "huligani" care au compromis  protestul. Dar eu cu mana pe inima va spun ca cunosc si am suportat consecintele duse la extrtem de huligani mascati in oameni cumsecade, in varsta, barbati si femei, batrani si tineri mult mai periculosi prin  temporizarea calculata in ani, zeci de ani  si prin hartuire permanenta, ca acesti tineri plini de adrenalina care, intr-un moment anume au iesit sa se racoreasca pentru nedraptatile vietii lor de tineri cu aspiratii. Am mai scris ca, dupa 20 de ani de la razboi(2), se discuta de catre comunisti ca, s-ar fi dezvoltat prea mult infractionalitatea in randul tinerilor in Romania. Si tocmai acest subiect se diseca ( in familie, in cercuri retranse sau chiar la radio sant),adica tinerii sunt inchistati in anumite restrictii de comportament si de aceea rabufnesc si se incheia cu  cuvintele: numai un nou razboi mai poate refula aceasta situatie pe care ei o numeau disperata, legata de tineri si de viitorul nostru al tuturor.
Intotdeauna s-a discutat despre generatia tanara de catre cea precedenta, precum ca, ce fac ei acum, pe vremea lor era o blasfemie infierata de inasintasi, imbatraniti in minciuni si  facandu-se ca nu mai au tinere de minte, si ei nu au fost cu nimic mai prejos decat actualii tineri,  poate mai rai pentru ca la ei infractionalitatea si rautatea este permanenta si ii domina si la batranete la pensie, unii cu pensii babane nemeritate, luate de la gura tinerilor, care ar ajuta mii de tineri in viata si in  viitoarele lor profesii.
Dar nu stiau ce urmeaza!!!
In legatura cu actiunea negandita a PSD-ului de a  face smecherii noaptea, dovedeste ca PDS-ul nu este format din lupi virili, ci castrati si fara neuroni.
De aceea graba asta noaptea, vorba aceea "tara piere si baba se piaptana"(cuvantul baba inlocuieste alt cuvant neacceptat in societate si care este vulva). Am citi ca toti chiar si primul ministru sunt interesati in aprobarea ordonantelor avand rude implicate in jefuirea tarii. Trista sunt ca  atatea sute de mii de persoane cu copii chiar, au stat in ger numai pentru a "atrage atentia". Mie mi-au atras-o caci,eu am fost frapata ca in capul listei era chiar tov. Iliescu, care prin actiunile sale criminale, a intors tara de la parcursul drumului ce trebuia urmat  in deplin acord cu tarile inconjuratioare, foste comuniste si cu UE. Prostirea noastra de catre Iliescu ca, la noi in Romania va domni o democratie originala(cu capul spart), a prins la multi decidenti,. Dar democratia este una si nu poate fi nici originala, nici dreapta, nici nedreapta, nici cruda. Ea este democratie adica conducerea poporului si atat, ca este suficient.
Acum in al 13-lea ceas cand ne stie tot globul ca, am fost manevrati noaptea pe la unu, nu pe la 3, trebuiesc retrase aceste mizerii, aruncate in capul nostru de catre cei interesati si pentru a se perpetua si perfectiona golania alesilor, fata de un popor credul care a inteles ca, dupa alegeri va domni legea si alesii, lupi castrati dar in blana de oaie, se vor lupta pentru drepturile romanilor si pentru demnitatea lor, pentru a ridica capul dintre umeri si a fi recunoscuti ca ceea ce suntem, un neam care  incorporat in lumea europeana da valoare si consistenta, incontestabila prin mintile luminate avute de-a lungul vremii, si actuale.
. Sunt dezamagita profund  tocmai acum la inceput de drum pentru PSD dupa alegeri, care dovedeste ca duce trena criminalitatii de la 1989 impusa de Iliescu (presedinte de onoare)si gasca lui din garnitura a doua cu greaua mostyenire a metehnelor securisto-comuniste.
Mi-as fi dorit sa fiu si  au acolo in mijlocul demonstrantilor dar  nu pot, sanatatea nu-mi permite.
Tineri liberi de orice constringeri nu va demobilizati moral, lasati spiritul liber caci nu sunteti nici mai rai nici mai buni ca tinerii de acum 50 de ani si nici fata de batranii de acum care condamna fara a fi ei condamnati! Ce are daca facei cateva zile de inchisoare, abia va caliti si veti judeca pe viitor mai pregresist!!!
Paguba facuta de catre tineri acum, este infinit mai mica, decat paguba facuta tarii si vietilor distruse de mafioti  catre cei care trebuiau ocrotiti.Nu uitati HULIGANII sunt printre noi zi de zi si ne hartuiesc tot timpul. Sunt mult mai periculosi decat cativa, cu porniri batause ! Tineri nu va  desconsiderati ca, nu sunteti nici mai rai nici mai buni ca inaintasii si ca viitoarele generatii!!!
Dar ei, "alesi" in anii 1950, cautau pe cei mai "talentati",care exersau la ordin violenta, pe oamenii politici considerati dusmanii tarii, ca si acum si va vorbesc din proprie experienta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu