trafic

miercuri, 15 februarie 2017

Incertitudine

Suntem cobaii  unui experiment strain de neamul nostru.
Toata evolutia din ultimul timp dovedeste ca, poporul nostru prin felul lui de a fi, adica "lasa-ma sa te las", a fost ales pentru a demonstra lumii, ce se poate face dintr-un neam fara vointa, asa cum s-a intamplat la instalarea unui cuplu de analfabeti el, calfa de cizmar, ea vanzatoare de bomboane agricole pe peronul garii din Gaesti, ajunsa doctor-inginer, savant de renume mondial. Dar macar ei nu au fost tradatori de tara odata ajunsi in varful bucatelor. Instaurarea acestor doi impostori  ajutati de securitate si sub umbrela comunismului a reusit spalarea pe creier a milioane de oameni.
Gresala mare s-a facut prim aducerea lui Iliescu  la conducerea tarii dupa  1989, un comunist sadea vandut rusilor. Daca nu a reusit atunci sa ne vanda, macar ne-a tinut pe loc si astfel a dat posibilitatea instaurarii in punctele cele mai vitale ale tarii, a esalonului doi si a tuturor impostorilor pentru a devaliza tara.
Sa nu uitam ca dupa razboi atat in Germania cat si in Japonia, nu au fost lasati la butoanele tarilor lor bastinasi ci, s-a instaurat pentru 5 ani o administratie americana si engleza, tocmai pentru a nu se putea perpetua  coruptia si nepotismul.
Acum in aceste vremuri, mai marii lumii s-au orientat pentru experimentul lor la poporul roman, care poate fi modelat dupa intentiile modelatorului precum plastilina. Poate sa ne fie bine, poate sa ne fie rau sau si mai rau de cum a fost. Va amintiti  ca dupa 1989, pentru a ne lasa jefuiti, ni se spunea ca asa este normal ca intai sa ne fie rau, ca apoi sa ne fie bine, de parca toata perioada de frustrari de toate felurile de pana atunci nu fusese suficienta.
Si de atunci si pana acum tot rau ne este si binele nu se intrevede la orizont, asa cum tot atunci ni se zicea sa stam la panda sa vedem cand va apare luminita de la capatul tunelului. Toate aceste  magarii au fost facute si ne-au fost  spuse pentru a ne tine pe loc, pentru a topi  energia si nazuintele romanilor intr-o baltoaca urat mirositoare, pe care o traim noi acum.
Poate ca dirigiuitorii lumii s-au luat de ganduri in urma votului dar, care au gandit mai dinainte la o astfel de posibilitate ca  social-democratii sa puna mana pe putere chiar cu 20 % dintre voturile romanilor prezenti la vot. Izolati, fara sprijin extern, alesi cu promisiuni fara acoperire, pe datorie, nu a convenit nimanui din Oculta mondiala ca, sa continue aceasta tarasenie impusa prin vot liber exprimat pe un popor fara  nici un orizont, fara nici o experienta, numai experienta inselatului, al furtului si impunerea unei demnocratii  care imediat si-au insusit-o si au dat bice de catre cei mai  lenesi, hoti si profitori ai tuturor timpurilor si ai tuturor regimurilor.
Valul nationalismului care tot creste pana va deveni uragan si va matura ordinea mondiala actuala trebuie sa cuprinda si tara noastra odata si odata. Poate ne vom putea catara si noi pe val si vom putea zbura si vom arunca aceasta atitudine de caine maidanez batut.
Poate tot raul este spre bine, dar acum trebuie vigilenta, sa nu patim ca de fiecare data, sa ne fie furata painea din cuptor. Acum se plamadeste o noua  harta a lumii si trebuie sa fim precauti fata de toti pentru ca, nu avem prieteni si suntem inconjurati numai de dusmani. Vedem cum politica americana aici in regiune, se vrea a fi cat mai de neimplicare caci, ce se deruleaza in fata ochilor nostrii, cu armata americana, este numai apa de ploaie.Mitingurile de acum fac parte dintr-un plan international elaborat si pe incapacitatea social-democratilor care s-au culcat pe urechea aia bleaga si acum vor sa fie lasati sa lucreze in papuci de catifea, este cel mai  gresit mod de a pasi intr-un viitor incert pentru noi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu