trafic

marți, 7 februarie 2017

Comicarii


 Comicarii in Parlamentul Romaniei!


 Foto: Vedeti ca si Pres.SUA Donald Trump, rade de el adica, la glumele din discursul Blandului Ben.

Astfel am caracterizat eu  discursul in bataie de joc la adresa parlamentarilor.
Faptul ca a vorbit liber si nu a citit  de pe "copiuta" dovedeste ca, Blandul Ben s-a sculat  din hibernare, Dar ne-a facut mare placere pentru ca, in Parlamentul Romaniei, este mereu o atmosfera somnoroasa.
Ben a dovedit ca a luat lectii de teatru si a invatat ca pe o piesa unde el este personajul principal ca, si-a insusit  invataturile profesorului si rolul de  dicreditare si bataie de joc la adresa altora, i se potriveste manusa.
Unii mai morocanosi si luati pe nepregatite au plecat din Parlament, ceilalti care au ramas in sala s-au tinut cu putere de fotolii, sa nu cada de ras sub ele.
Dar nici aceasta atmosfera relaxata chiar comica, nu a ajutat cu nimic la unirea natiunii ci, mai ales la dezbinarea ei in continuare, pentru a merge pana la ruperea tarii. Aceasta cascada de ras ca la comici vestiti ai ecranului(parlamentului), nu este a buna. Din ras sa nu dam in plans, fara a ne dezbara de acest, 1000 de personaje intr-ulnul singur,  in functie de cerintele momentului. Poate acum dupa ce  ne potolim din ras, vor privi la microscop pe acest Malai Mare, la ce vrea sa faca din noi, din tara noastra, din Parlamentul Romaniei, un islaz cu o turma de oi si vaci. Vrea, dar nu se stie daca va reusi !
Discursurile lui  vor fi expuse publicului, dupa ce va lua lectii de la profesorii de teatru comic.
Sa fim pregatiti de ras, dar mai cu frana, ca isi bate joc de noi toti si de Romania.
Azi radem noi, maine vor rade altii de noi. Pentru a se distrage atentia, se pune in piesa un astfel de personaj tragi-comic care, sa-si faca numarul cu efect, facand pe prostul vesel.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu