trafic

vineri, 6 ianuarie 2017

Lupul moralist


 Lupul moralist I(sper ca nu la oi, adica la noi :)))

 Sa nu spuneti ca este o cocota masculina.:((( pentru strainii dusmani ai tarii.

Mi-a fost rusine  de rusinea lui, sa-l ascult si mi-am facut de lucru pe la bucatarie. Acest Malai Mare ales de noi, a pierdut legatura cu pamantul, a ajuns in straturile rarefiate ale atmosferei si  creierul nu-i mai este oxigenat, avand deviatii intelectuale. Vorbea de parca vorbea despre el, o justitie stramba, unii care ajung sus si  acapareaza totul. Oare noi sintem  debili mintali sau el?
Daca PSD,pe care nu l-am votat, nu ia de urgenta masurile necesare pentru a-l aduce pe acest iresponsabil cu picioarele pe pamant, inseamna ca masinaria lui care, se spune ca zdrobeste totul, este doar o masinarie din lemn sculptat, o jucarie pentru gradinita.
Va atrag atentia ca  si in presa straina, chiar si cea din Orient, a aparut  degringolada din politica noastra, condusa de cel mai  corupt,  mai periculos decat oricine, pentru ca nu-si da seama ca el este cel caruia  i se adreseaza cu acapararea a tot, si are o putere prea mare care trebuie ingradita urgent.
Cine indoaie statul drept ,cu o minciuna penala, cu ajutorul mopului castigator, fara ghinion? Cine zice ala e !!!
Acest mizerabil discurs nu este spus din disperare, ci saboteaza Romania la ordine straine neamului, punand pe cel care trebuie sa arunce ultimul cu piatra, sa iasa sa scuipe pe lege, pe moralitate, dand girul moralitatii putrede!
Daca acest  nemernic a rostit aceste acuze pentru straini, greutatea lui se vede la romani, ca sunt prinsi in cleste de catre tradatorii tarii, care continua sa-si faca culcus cald, la sanul unui popor prea mult permisiv. Vedeti cata nevoie este de NATIONALISTI? Acum  era vremea sa intervina  combatand pe acest slugoi cu cap patrat, dar nationalistii au stat de prea mult timp in bancuta lor de gradinita, in loc sa iasa in fata ca niste lei, crezand probabil ca, atitudinea invizibila ESTE  CONDUITA DE URMAT! COMPLET GRESIT !!! Numai cu vocea tunatoare, care da incredere, ies in evidenta asigurandu-si multe locuri in  Parlamentele tarilor lor si asa pot accede la functia suprema, de Presedinte al tarii respective!!!
 IN MOD GRESIT SE SPUNE CA, NUMAI EL, acest MALAI MARE, REPREZINTA CONTRAPONDEREA LA PUTERE, DAR NU UN ASTFEL DE INDIVID CARE ATENTEAZA LA VIITORUL ROMANIEI!
Si daca se poate schimba ceva, trebuie facuta cu o majoritate, fara nici o secunda de intarziere, daca se putea ieri!
Urmaresc presa straina de dreapta, nu numai pentru, a mi se confirma atitutinea liderilor nationalisti si nu numai in  luari de cuvant, vazand cum sustin crezul lor cu voce tare, nu pitindu-se pe dupa cires! Raspund cu curaj, combativ, la toate intrebarile presei, oricat de  dure si incomode ar fi si concluzioneaza pentru auditor, sa aiba incredere in ei ca, nu vor ierta nimic, se va plati orice gresala oricat de mica si le va apara interesele pe termen lung cu orice pret. Nu se va ajunge la ghilotina, dar ghilotina, in orice infractiune pusa la cale, le va fi celor implicati deasupra capului! Frica pazeste pepenii ! Zicala "capul plecat ..",la noi romanii nu mai tine, ca vedeti unde ne-a adus!!! Ce zicea Ioana D'Arc ? Daca nu noi, atunci cine, daca nu acum atunci cand?  Ea a sfarsit arsa pe rug acum 600 de ani, pentru aceste cuvinte de chemare la lupta ! Noi ce vom pati ???Ne vom elibera de sub jugul mafiotilor interni si internationali!!! Este datoria sfanta a noastra si ne-a venit vremea acum !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu