trafic

duminică, 8 ianuarie 2017

Invataminte

Sa tragem invataminte din patania altora!

Asasinii viitorului !  Vietnam
 Un război pentru pace.(1955-1975)
O tragedie in 5 acte.


Războiul din Vietnam este cea mai dureroasă amintire din istoria Americii, întrecută doar de Războiul Civil. Nu pentru că a fost singurul război pierdut vreodată de americani, ci pentru că a fost un război purtat fără sens pentru prea mult timp, cu prea multe victime, din cauza greșelilor continue ale administrației. De aceea, războiul din Vietnam a și schimbat radical relația dintre poporul american și guvern, dar pentru asta a fost nevoie de greșelile succesive a cinci președinți .
Comparatia dintre fuga americanilor din Vietnam si fuga mafiotilor din Romania in caz de ....invazie, este fortata dar, tot atat de devastatoare pentru tara noastra, ramasa ca dupa un razboi parjolitor  dar, facuta de alesii noastrii, nu de o armata straina.

Mereu am zis ca este ultima oara cand mai comentez aparitia execrabila a primului om in stat. Vorbele lui  rosite rar, dau impresia unui om calauzit de cele mai bune intenti pentru adevar, dar totul este pe dos. In al doilea rand vreau sa spun celor care au  obtinut majoritatea in Parlament la ultimele alegeri ca, nu este timp de pierdut si trebuiesc inlocuite legi,  chiar si din Constitutie prin care, sa impunem scoaterea vointei poporului de sub pulpana  infractionalitatii, CEL MAI USOR AR FI SA NE DESCOTOROSIM DE UN ASTFEL DE PERSONAJ,  SABOTOR AL INTERESELOR ROMANIEI SI AL POPORULUI ROMAN, de a avea o Republica Parlamentara si nu semi sau in mod fortat o Republica Prezidentiala care, da liber la orice dement sa-si faca legile lui, drepturile lui, Parlamentul lui, guvernul lui, catelul lui, pisica lui, pasarica.... lui, etc.
Nu stiu daca ati vazut cum se instaureaza (prin lovituri..)  noile regimuri caci, aici in Romania odata cu aceste alegeri s-a considerat ca, s-a schimbat regimul schizoid al Matrafoxatului cu unul nou dar, nu cu oameni vechi. Revin spunandu-va ca astfel de actiuni se fac in timp record, in timp de secunde, de minute.
Nu asa cum faceti dvs.alesii de la recentele alegeri, de ii tineti  pe functiile cheie de unde impiedica totul, pe cei mai nemernici executanti ai inaintasilor in functie. Noi din provincie asteptam sa se ajunga si la noi cu schimbarea, dar vedem ca aceleasi slugi ai infractorilor, sunt in continuare la putere si ne mananca banii sabotandu-ne.
Va reamintesc situatia din Chile, cand a fost debarcat socialistul Salvador Allende in 1973, s-a facut in minute, nu zile, ani, de catre generalul Augusto Pinochet si asta a asigurat succesul misiunii si ultimul exemplu a fost  nererusita schimbarii regimului din Turcia, care s-a datorat tot  clocirii fara finalitate in cel mai scurt timp, a  hotararilor militare, care trebuiau bine calculate si executate in timp record. De la aceste exemple mari, trebuie sa tragem concluzia venind la exemplul nostru care demonstreaza ca, cu cat lasam acest cancer sa isi faca mendrele si sa isi revina din aceasta metastaza, cu atat ingropam tara in nesiguranta si  retard financiar, moral.
Nimeni nu ne va intelege de ce stam atat, cand puteam profita de situatia de la sfarsit de an, cu sarbatorile aferente, ca un bine venit intereselor noastre ca tara si popor si atunci cand oamenii chiar si mafiotii erau ocupati cu spriturile, sa-i debarasam pe perdanti, de puterea autoimpusa noua, pentru a face jocurile strainilor, dusmanilor tarii si ai umanitatii in general, pentru ca o Romanie oaie, dau curaj si altora care spun ca daca noi romanii suntem oi si nici macar magari, se poate si la altii daca aplica aceiasi reteta cu acelasi succes:(((.
Nu am vrut sa va supar de sarbatori dar, am vazut ca, camarila internationala sub numele de "Soros", nu a luat nici o pauza, a lucrat la foc continuu.
Lucrurile in lume s-au schimbat radical, vedeti ca si americanii prin Presedintele ales Donald Trump, a ajuns la concluzia ca trebuie sa-si vada de  problemele lor, in interesul poporului american. Chiar Trump vine in Ungaria si asta spune multe celor, care au ochi de vazut si urechi de auzit.
Daca este sa primeasca liber rusii, Deveselul nostru ramane  trist si nu mai este vesel, dar asta pe pielea noastra, condusi de infractori periculosi, grabiti sa fuga cu ultimul avion si cu ultimele tunuri date noua. Va fi ca atunci cand americanii au parasit Vietmanul (am vazut cu totii la tv.) si au fugit urcati si pe scarile avioanelor militare care au decolat ultimele, cu ei ciorchine si din care mai cadeau precum prunele toamna,  batute cu batul pentru tuica, cate unul sau mai multi militari americani nevinovati, fiind acolo in locul si la timpul nepotrivit:))).
Sper ca nimeni nu imi ia in nume de rau, comparatia dintre o schimbare care se vrea democrata prin  alegeri, cu loviturile de stat militare  descrise mai sus. Am apasat pe acceleratie pentru, a fi cat mai concludente exemplele !:)))
PS: SI ROMANIA A ACORDAT AZIL POLITIC SOCIALISTILOR DIN CHILE, CARE NU AU NIMERIT SA FUGA DE LA NOI, CAT MAI REPEDE CU PUTINTA!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu