trafic

joi, 26 ianuarie 2017

Dupa noi potopul:(Imi este lene sa fiu lenes!(N.Iorga)
Aceste cuvinte ma reprezinta si pe mine.

Nu pot intelege acest partid mamut asa cum era denumit PSD-ul care, ne chinuie pe noi cu tergiversarea actiunilor care trebuiesc intreprinse urgent.
Si acea prima actiune este debarcarea acestui Malai Mare teleghidat, care face  tot ce-i spun altii din afara tarii, si cu titlul de experiment care, cand vede ca se imputeste treaba o carmeste imediat la 180 de grade.
Repet nu sunt  sustinator si nu am votat cu PSD, dar acum ca au castigat alegerile trebuie sa-si ia  guvernarea in serios si cu responsabilitate si sa nu mai dea acestui apostat, posibilitatea de a ne arata ceea ce nu este, adica un om care sa ne reprezinte cu cinste, deci sa-i dea peste bot ca, nu are nici o optiune doar ce i se spune si ce i se cere. Oricare ar fi fost optiunea lui, o salutam ca venea din gandirea provincialului aruncat in capitala tarii, pentru a o guverna. Este ca si cum pe cel care face curat la coada vacii, l-ai promova direct ca Director de institut de cercetari. Aceasta  promovare este sortita esecului si palaria lui actuala, prea mare pentru bostanul lui sec,  tintuit  chiar cu piroane, tot nu poate fi contralata decat spre amuzamentul celor cu mai mult de un neuron. Daca PSD nu vor intelege urgent ca trebuie sa ia o hotarare radicala. trebuie sa stie ca, chiar cu concursul alegatorilor in frunte cu Blandul Ben,vor fi debarcati ca incompetenti, ca o armata de  lupi castrati,  ce nu au putut tine piept unei oi, ajuns magar intre oi adica intre noi. Gata cu pudibonderia, sa treceti la treaba ca, noi nu avem timp de asteptat. Ca doar nu suntem in saloanele  madamei de Pompadour (amanta lui Ludovic al XV-lea) 1721-1764, care sparge nuci in ....:))) De la ea ne-a ramas expresia, DUPA MINE POTOPUL!!!

START!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu