trafic

miercuri, 4 ianuarie 2017

Alegeri gresite

Nu alegem patrioti (nationalisti), cu care sa ne falim mai ales in exterior



Foto 2: Teodor Melescanu tinerelul fraged de 75 de anisori !

Mi s-a spulberat orice speranta de mai bine pentru Romania, poporul roman si mai ales pentru tinerii romani care imi dau o stare de nervozitate, fara nici un obiectiv important aparent. Imi este  sufletul negru pentru ca vad ca  nici acest  guvern in care credeam si speram ca, tot ce s-a intamplat in ultimii mai ales 12 ani, le-a FOST INVATATURA DE MINTE. NUMAI DACA MA GANDESC LA CEL ALES CA MINISTRU DE EXTERNE MA APUCA JALEA. ACESTA TREBUIA SA FIE EMBLEMA NOASTRA, UN BARBAT TANAR, VIGUROS, VIGILENT, care sa  dea impresia unui om stapan pe el, atent la toate momentele politicii externe si in schimb cine a fost acceptat de comisie ? Un babalac care isi  dozeaza flatulatiile, sa nu se faca de ras in  public.Promptitudinea in actiuni s-a vazut la alegerile prezidentiale cu rezolvarea organizarii alegerilor din diaspora:(
In relatiile cu omologii nostri externi nu voiam sa avem pe unul cu care da mana, cineva oricine, de mila privindu-l ca pe o veche relicva a sistemului de trista amintire. Oare nu exista in acest partid  in cuplu, unul mai prezentabil si mai"de export" pentru acest minister, care nu trebuie sa fie doar de fatada, bagat pe gat cu forta, ci si din profunzime care, sa  emane  stapanire de sine, intuitie si in nici un caz acest babalac de la care nu ne putem astepta decat sa-si retina parturile?
Nu mai spun de cel de la Min.Economiei, fost director de Posta pe care a falimentat-o aceasta si scandalurile le avem si acum in memorie. La Min.de Interne, o fosta secretara de scoala, la Min.Energiei un semianalfabet, cum de este posibil asa ceva ? Numai pentru a face norma de nr.de femei in ministere ? Oare PSD-ul isi bate in continuare joc de noi, punand nulitati intelectuale, fizice si mai ales corupte?
Am ajuns la vorba Marinei Voica, este greu sa fii tanar mai ales acum in aceste vremuri...
Sa nu-l uitam pe alesul nostru de la Cotroceni.  Totul la el este lungit, pentru a aprofunda ceea ce i se cere. Gandirea inceata este capacitatea lui intelectuala maxima. Dar avem un mare castig cu el in fruntea tarii. Este econom, mana stransa de scoate apa strangand in pumni nisipul din  Sahara, dar cand vine vorba de persoana lui pretioasa este mana larga. Stiti doar ca in  viata exista legea compensatiei. Pentru el cheltuieste fara rost si cu nemiluita milioanele de euro ca, doar nu este de la el din buzunar, adica din chiriile incasate in  mod necuvenit, cum este de la cei care  suporta rigoarea nisipului saharian. Una peste alta nu avem ghinion cu un asa presedinte, numai el are ghinion ca nu are o alta tara mai mare pentru muls, ceva in genul Chinei sau Indiei cu toate ca, acolo saracia este mare, dar si drepturile lui de la buget, ar fi uriase.
 Ma gandesc la previziunile multor  viitorologi, care spun ca Romania va fi trecuta prin foc si sabie probabil, agatata la renmorca conflictului iscat de Rusia si apoi in Romania lucrurile se vor aranja, IN SCURT TIMP SI AICI VA CURGE LAPTE SI MIERE SI LUPII SE VOR PUPA CU MIEI. DAR EU ATUNCI VOI FI OALE SI ULCELE, IN TIMP CE DVS.VETI FI LA VREMEA SENECTUTII CA, SA VA BUCURATI  DE TOTUL CU INTELEPCIUNE. OARE IOANA D'ARC CE ZICEA ? DACA NU NOI ATUNCI CINE ? DACA NU ACUM ATUNCI CAND ?
  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu