trafic

miercuri, 21 decembrie 2016

Un iresponsabil

Unde ne-au dus toanele unuia fara gandire ci, doar cu ambitii de gradinita?Vedeti in ce fundatura ne-a dus lupta in orgolii ale celor pusi sa ne conduca? Gandirea bazata pe un singur neuron vestejit al primului om in stat, a dus la instaurarea unei papusi batrane dar, gonflabile la carma celui mai important post al tarii, pentru ca trebuie cu o mana de fier sa puna in  aplicare,masurile puse in programul de guvernare al PSD-ului. Stiu ca in spate are masinaria PSD-ista dar,  asta nu repara raul facut prin ambitia prosteasca a unui iresponsabil.
Mai bine il puneam Prim Ministru pe cotoiul meu negru pacura, cu coada stufoasa, pe nume ISISEL dar, cu un mic defect. Nu are apetit sexual. este  calm, receptiv dar, face de ras numele de ISIS. Despre ei cand aveau timp se spunea ca se ocupau de violuri, dar acum nu mai au timp de asa ceva. Si cotoiul meu nu le tine locul.:)))Poate sa se impiedice de o pisica din gresala dar, fara finalitate.
Pacat ca de fiecare data, dam puteri absolute unor oameni care nu merita functia decidenta in momentele importante ale Romaniei.
De putine ori, dar in momentele cheie, este necesara o gandire la rece, inteleapta, patriotica si atunci  ce  avem ?
Acum este trecerea urgenta, la suspendarea celui care nu mertita a fi primul om in stat.
In concluzie mai bine il lasam pe Blandul Ben sa mearga la Miami Beach, ca era mai de folos pentru tara, decat asa o rusinoasa tergiversare, tara fiind victima unui ambitios irecuperabil. Tot vorba din popor ilustreaza actiunile sale:"iesi Ioane de sub pat, nu ca am ambitie de barbat!".
Ideile lui futuriste gaunoase, nu ne fac decat rau.
PS. O revigorare a PSD-ului in punerea Primului Ministru este ca, sa schimbe legea  proasta, care il impiedica pe dl.Dragnea sa isi ia functia de drept in primire, si apoi doamna mongola(fina d-lui Dragnea), sa-si dea demisia si sa reintre lucrurile pe fagasul lor normal.Dar se pierde timp. Vedeti ca vorba romanesca valabila acum, este cea care spune ca "un prost arunca un bolovan in  balta si zece destepti se chinuie sa il scoata".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu