trafic

vineri, 9 decembrie 2016

Soros in UcrainaNu vreau sa raman datoare cu o explicatie. Cand am spus ca, ferice de cei care trag invataminte din pataniile altora, la Ucraina m-am referit.
 Mai ales ca abia acum la noi ni se deschid ochii fata de implicarea miliardarului George Soros, care la varsta lui prima grija ar fi sa fie atent cand face pipi, sa nu ude  pantalonii de pijama si sa ajunga urina in paslarii flausati ca, pe urma pute. Dar de el dai peste tot, ati vazut si in alegerile din America, si la noi si in Ucraina, in Serbia, Slovenia,Croatia Ungaria, in America de Sud, Africa(poate si in Orientul Mijlociu :))) curand aflam ca, a finantat si ISIS:))) etc.
Implicarea lui prin oamenii lui in Ucraina a fost ca, i-a starnit pe ucrainieni sa intre in UE. Acesta a constituit motivul pentru care Rusia i-a atacat stiind ce hram poarta UE.
Au spus armatei ca Ucraina trebuie atacata pentru recuperarea  regiunilor care contin bogatii precum Donbas si pana la urma daca s-a putut, au luat si Crimeea.
Ucrainienii spre deosebire de romani, au nationalismul in sange au spus ca, trebuie sa opuna rezistenta si asa a luat fiinta "maidanu"!.  Dar lucrurile au scapat de sub control si nu s-au potolit nici acum, acolo fiind pusa batista pe tambal si lupta de acum este o lupta surda.
Ce credeau ucrainienii ca, va sari Europa care nu are nici o armata  macar, sa le ia apararea mai mult decat decorativ verbal si sa se lupte cu rusii ? Nimic din toate astea, acele lichele de la varful Europei, erau pusi pe jecmaneala si voiau doar sa fure bogatiile tarii si asa ca nu s-au ales decat cu masinaria de vorbe a lui Soros, insa cei care au piedut cu adevarat au fost ucrainienii, care au pierdut in primul rand vietile umane, sperantele pentru viitor, au pierdut teritorii vaste, nu au intrat nici in UE, si avionul  cu peste 200 de persoane la bord, a fost doborat de rusi. Mare paguba nu este ca, nu au intrat in UE ca, doar nu le voia UE binele. Voiau inca o vaca de muls de talia Ucrainei si cu o populatie de 45.724.000 DE LOCUITORI dar, rusii pe asta s-au bazat ca,  LIDERII UE SUNT NISTE MAFIOTI CARE, NU AU IN GAND, DECAT BINELE LOR SI RAUL POPOARELOR ADUNATE SUB SIGLA LOR, VISAND LA FATA MORGANA.
Acum  ucrainienii raniti isi ling ranile. Eu i-am sters de la inceputul anului din  calculator pentru ca,  tot ce au aflat ei atunci cu implicarea lui Soros, erau fumate de mine demult(dupa internet). V-am mai spus ca, am primit o cerere de donatie de la ziaristii rusi care, mergeau pe terenul in conflict din  Ucraina, pentru bani ca le trebuiau 8 per. de bocanci militari, 8 veste antiglont, bani de benzina pentru masinile de teren. Nu le-am raspuns printr-un refiz, cu toate ca nu-mi sunt la suflet nici ucrainienii, dar era prea de tot.
In legatura cu Romania, si noi  suntem o tinta din partea  clanului criminal Soros dar, noroc ca, noi am intrat acum aproape 10 ani in UE,si romanii au braga in sange si cele mai vocale sunt cateva pitipoance batrane mituite (GDS) care, vorbesc cu accent strain, de parca limba lor materna este alta decat romana si vorbesc cu greutate ca, fac traduceri in tartacuta lor aia de bidon turtit.
In concluzie asta am vrut sa precisez, sa nu ajungem si noi ca ucrainienii sa suflam in dramba si sa facem bilantul ca, am iesit mai in pierdere decat inainte. Asa am patit in asazisa "revolutie"unde acelas Soros si-a batgat coada aia....
Rusii s-au bazat pe faptul ca Ucraina a fost dintotdeauna a lor si numai pentru scurt timp in timpul Rev.de la 1917, si-au declarat independenta fiind scapati de sub control de Lenin si apoi recuperati urgent.
Am vrut sa stiti clar despre ce este vorba ca, rusii au sustinut ca in Ucraina coruptia e mare si odata intrata in UE vor vinde tara cu totul  si cu bogatiile ei pentru mita.
Si au stopat urgent acest pas in  pierdere, patronat de Soros si clanul lui. Este important sa stiti pe ce picior dansam, acum inainte de alegeri. Si dansul este amagitor de lent dar, bazat pe picatura chinezeasca, cu finalitate tragica pentru noi. La mai mare! Atentie marita!
Clanul international criminal finantat de G.Soros, continua acum si se desfasoara sub ochii nostrii, fara ca noi sa intervenim. Suntem dusi ca vitele la taiere,. Asta este vrerea noastra!
Nu uitati pe ucrainieni, care si acum dezbat actiunile lui Soros in tara lor.Dar noi ne ocupam cu nimicuri aruncate in spatiul public, pentru a ne da de lucru si a ne tine timpul ocupat..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu