trafic

vineri, 23 decembrie 2016

PREVIZIBILUL BEN

Se spune,un lucru confirmat dealtfel, ca Germania a pierdut razboiul si din cauza punctualitatii.
Daca trebuia urmarita o activitate de interes pentru aliati, era suficient sa urmareasca o zi si toate celelalte urmau acelasi  program, la secunda.
V-am adus pe acest fagas pentru ca  Blandul Ben al nostru, daca privim  la rece si cu obiectivitate vedem ca el, nu s-a abatut nici cu un micron de la  programul lui, de cand a fost la carmele Primariei Sibiu si ale tarii noastre.
Dar vina cea mai mare o aduc PSD-ului care asa cum ii vedeam eu ca lei paralei, nu au cautat sa corecteze cand au avut  puterea decizionala in mana, acele legi  ingrate care nu puteau decat sa duca la ceeace vedem azi.
Acest Bland Malai Mare, isi urmeaza calendarul cu mintea lui inceata dar, fixata pe distrugerea noastra ordonata din exterior si profitand de indecizia  celor care nu au fost decisi sa  elimine din viata noastra, tot felul de aberatii, care acum isi arata coltii.
Felul germanului de a fi nu se dezminte si  nu voi trece cu vederea, tampenia de a stabili ziua de vot  la 11 dec. si nu s-au gandit ca vor aparea  neconcordante in calendarul stabilirii in functii a noii puteri si se va da totul peste cap si in primul rand vietile noastre, ale celor care privim neputinciosi la  duelurile orgoliilor celor, care au traiul de huzur asigurat, sarbatori de vis, pe meleagurile noastre sau pe alte meleaguri, totul in dispretul vietilor noastre amarate de rame taratoare,cersind o mica privire sau o cizma in gura, stare in care ne-au adus in acesti 27 de ani acesti mafioti tradatori de tara, cu migala si rabdare pe un drum prefigurat de mai marii lumii.
Ce inseamna stoparea evolutiei spre involutie a unei tari in 25-50-100 de ani? Nimic la scara eternitatii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu