trafic

marți, 27 decembrie 2016

Nu cedati!

Nu cedati ! Luptati ca de aceea ati fost alesi!Politica e mare curva. Pentru distrugerea tarii isi dau aripi.

Situatia de acum isi are inceputul la cei care au propus alegerile pe ultima suta de metri din acest an, nedand ragazul pentru a se  limpezi apele.
In al doilea rand s-a cedat unei ideii subversive de a alege  premier pe oricine altcineva in afara de cel indreptatit in urma alegerilor adica al Presedintelui partidului castigator. Si de acolo sarabanda nu a mai putut si nu va mai putea fi oprita.Oricine, va fi nominalizat va fi respins si se va intinde pelteaua mai moale decat ar fi impus Pres.PSD. Nu am votat niciodata PSD, dar alegea doamnei a fost gresita din start. Numai mentionarea sotului ca sustinator al pres.Siriei si a facut cei mai mare rau. Armata Siriei si cu Hezbolah fiind siiti, care reprezinta doar  10 % din populatia Siriei impotriva  celorlalti 90% suniti, nu ar fi reusit in luptele anterioare si actuale din  Alep si Mosul fara ajutorul rusesc.
Actiune care poate influenta in mod negativ  evolutia luptelor de acolo si noi ne vom atrage ...
Dar acum revenind la oile noastre, trebuie sa intelegem ca suntem victimele nevinovate ale clanurilor mafiote internationale sub numele de Soros. Numai uitati-va la  ce se intampla chiar in jurul nostru si vedeti evolutia  dupa cum se actioneaza acum aici la noi..
Harnicia celui caruia ii este lene sa si vorbeasca acum este, Gica contra care ne contrariaza.
Respecta indrumarile exterioare.
Randemul Blandul Ben cu primarul  Timisoarei arata ca, cine se aseamana se aduna. Tot asa si acel rob ne aburea la tv. ca, carpacii vor  da socoteala. Poate lui i-au dat socoteala! Au distrus un oras infloritor,
Aveti datoria sa luptati, pentru ca asta au vrut votantii. Nu sa apereti la tv,, in loc de cei Crai de la rasarit, 3 mosuteti de la Casa de batrani perdanti din start.Dupa instalarea noului guvern trebuie purces de urgenta la schimbarea legilor care ne-au adus in buza prapastiei.
Singura inaintare este ca Pres. PSD, sa se autopropuna.
Orice alegere va conduce la razboiul total cu care sunt si suntem amenintatii, deci, planul era mult mai amplu inca din start. Sa nu pozam in creduli, fara nimic in cap. Sa facem parte din beligeranti dar, cu mintea supraponderala!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu