trafic

marți, 20 decembrie 2016

La inceput de drum


ACUM SA VEDEM NOI CE LEU-PARALEU ESTE PSD-UL SAU ESTE DOAR PARAT. PANA ACUM CU INDULGENTA ESTE DOAR 50 DE BANI. SI ASTA CA A IMPUS MERGEREA LA Blandul Ben in tandem. Ii programase separat, de parca se ancheta o crima si  voia sa se stie daca spun aceiasi minciuna:))
Urmeaza sa ne spuna ca anularea vacantei parlamentarilor este sigura ca "saracii" parlamentari alesi, au obosit  mult in prima zi, cu vanturarea  flatulatiilor prin Parlament, Nu mai zic "saracii" ca o iau de buna si se pun pe furat in prima secunda ca, sa recupereze si sa scape de acest apelativ.
Dl.Dragnea anunta ca desfiinteaza privilegiile parlamentarilor autoimpuse, sa-l auda Dumnezeu dar, lucrurile sunt in desfasurare si vom vedea zilnic, ce surprize placute pentru noi vor urma. Si gandul de a pune stop celor care au totul din ce este negativ omenesc, este de bun  augur. Deci cincizeci de bani dau eu  PSD-ului dintr-un leu paraleu.
Dar au de lucru pentru ca trebuie facuta o noua Constitutie, care sa  ingradeasca si evolutia desantata a primului om in stat, nu Sef Al Statului si stoparea tuturor nazdravaniilor pe banii nostrii, visate noaptea si puse la prima ora dupa trezire in practica. Rolul lui de moderator intre puteri in stat ? O gluma proasta uitata din prim a zi de mandat.
PSD-ul are de  lucru nu gluma si nu putem de la primele declaratii, fii siguri ca se vor materializa in fapte. Asta  o putem face abia dupa  primele 6 luni de guvernare.
Sa nu uitam ca Blandul Ben este bolnav patologic posesiv. Totul al meu si nimic nimanui. Vad ca la tv. se spune ca trebuie supus unui control  psihologic.
Viata va afirma sau infirma promisiunile.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu