trafic

miercuri, 14 decembrie 2016

GICA CONTRA


In foto ne spune, :"Stati asa ca am sa va prostesc in continuare, pana cand Romania va ajunge o satra tiganeasca la marginea Europei.

Cine este Gica Contra ? Palarie intr-un picior ghici ciuperca ce-i?
Zicem noi ca este prost dar, nu este. A inteles ca cea mai buna metoda de a sabota poporul roman, este de a incurca itele, mai ales acum, de a incurca  pozitionarea guvernului inca ne inchegat, mai ales acum la sfarsit de an cand trebuiesc rezolvate si fixate  metodic multe decizii importante care nu sufera amanare, este sa fii Gica Contra si la orice sa spui NU, NU, NU. Nu trebuie un efort intelectual prea mare!
Cel mai important lucru  de facut acum este de a tine usa larg deschisa si piciorul nostru  pregatit ca un arc (voltaic):)))
Aceasta atitudine va fi necesara de urgenta.
Nu mai trebuie lasat ca pe precedentul sa-si debiteze prostiile, atunci cand trebuie sa taca si sa ne gandim ca acest cuplu de infractori dovediti de justitie, care nu-si vad barna din ochii lor dar, vad paiul din ochii altora, nu reprezinta viitorul pentru noi.
Razbunarea este arma prostului, se spune din popor.
Am crezut apusa era Matrafoxatului. A fost mult pana s-a sadit  la Cotroceni ca pe un dat, minciuna, mitocania, blocarea tuturor  actiunilor. Dar asta nu se face intr-o bucatarie, intre doi soti in prag de divort. Se face unei tari, in detrimentul vietii unui intreg popor, care a ales.
Nu ne era speranta, la o Schilo-Papa-Alfa, impusa de el si acum recidivand cu alta, care nu stie nici cati ani are, in revigorarea politicii liberale. Am vazut ce poate aceasta arivista Alinuta, cu camarila ei, care a facut praf un partid vechi de peste 160 de ani.
Daca continuam sa acordam credit acestul taranoi neamt, vina va fi doar a noastra si a nimanui altcuiva.
Se vorbeste de lege si de pedepse dar, pentru sabotarea unei tari si a unui popor nu se discuta. Cred ca pedeapsa cea mai mare si confiscarea intregii averi furate,  este masura de luat de urgenta.
Daca comoditatea la vot a fost cea aleasa, acum este vremea sa lasam aceasta  festina lente falsa, pe care o vom plati noi si urmasii nostrii. Si ce este mai grav este ca acest taran provincial, este lasat sa-si faca mendrele cu destinul unei tari.
Nu reprezinta interesele poporului, nu este cel de la care asteptam o inflorire a tarii, este sluga dusmanilor tarii care, ne vor ingenuncheati sau chiar pe burta.
Orice intarziere, va fi suferita si de urmasii nostrii. Nici nu va ganditi ce drama pentru poporul roman, se ascunde in spatele masiv al acestui Malai Mare, cu vorba moale, cu pauze, inselatoare, de zici ca gandeste la binele nostru si ne prosteste in continuare. Totul este fals!
Vedeti ce se intampla in Brazilia! Si fosta Presedinta de origine bulgara, e cercetata pentru coruptie, si daca va ganditi ca si-a facut ucenicia politica  ca partizana in munti? Puterea corupe!!! 
Sa luam aminte ca si acest taranoi a inceput sa-si faca viata aristocrata, incepand cu Primaria Sibiului unde si-a exersat aptitudinile, puse acum in miscare si apoi a mutat aceasta meteahna la Bucuresti, la nivelul tarii. Stiti ce spunea Jana D'Arc acum 600 de ani ? Daca nu noi atunci cine ? Daca nu acum atunci cand? Adolescenta de 19 ani avea mai multa minte ca noi ? Fara internet si telefon mobil!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu