trafic

sâmbătă, 10 decembrie 2016

Alianta Noastra Romania!


Alianta Noastra Romania, o protectie impotiva vicisitudinilor vremii

Fara a fi acuzata de gandire absurda, va declar acum inainte de a vota ca, nu vreau sa ramaneti cu impresia ca, tradarea tarii nu este mai actuala ca oricand si daca ati lua legatura cu nationalistii ucrainieni va veti convinge ca spusele mele sunt adevarate. Fara sa caut eu atunci cand a inceput razmerlita care a degenerat intr-un adevarat razboi neincheiat nici acum, de la "maidan" citeva fete si baieti m-au abordat si mi-au explicat ce se intampla, descriind totul cu optimism. Dar pana la urma au intrat fara stirea lor intr-un joc international pus la cale de Soros, Soros acest babalac este peste tot prin reprezentantii lui. Acum trag consecintele, o tara rupta si asta imi da cel mai mult de gandit pentru ca dupa cum se desfasoara evenimentele, cu repeziciune, noi nefiind atenti la soarta noastra, parca spre acest gen de ruptura a tarii ne indreptam.
Pe mine ma ingrijoreaza si o spun cu blandete, dar nationalistii nostrii sunt impaciuitori, nu ca nationalistii ucrainieni, care sunt duri, cu ei nu este de glumit, si datorita caracterului lor si patriotismului lor mai tin pe loc pe rusi, ca daca nu ii stiau de frica Ucraina era demult halita.Mereu sunt schimburi de prizonieri intre ei. Insa adevarul este ca Ucraina a fost intotdeauna incorporata Rusiei. Rusii nu vor da niciodata Ucraina sa o mulga UE si asteapta momentul propice sa preia toata Ucraina, caci spun ca a fost folosit momentul Gorbaciov si asa a fost declarata independenta Ucrainei. Tot asa si despre Republica Moldova spun rusii ca, a fost furata Rusiei profitandu-se de Revolutia din `1917, Unirea facandu-se in 1918(dupa ce ramasese la ei tezaurul nerecuperat nici acum) si ei lucreaza la planul luarii Moldovei de tot. Dar nu spun ca un 1812 Moldova a fost luata profitandu-se de invazia lui Napoleon, facadu-se o intelegere intre rusi si turci peste capul romanilor.
Eu am revenit cu aceste precizari ca, mie nu-mi miroase a bine efervescenta activitatii clanurilor maghiare si  exprimarea pe fata a urii fata de romani. Nationalistii nostrii nu se pot exprima, ei fiind sabotati chiar de sus din varful piramidei puterii tradatoare si vanzatoare de tara. Cred ca este momentul acum ca la vot sa ne exprimam optiunea pentru ANR, un partid nationalist de dreapta care nu va trada  poporul deoarece, crezul lor este lupta continua pana sacrificiului suprem ca fii  iubitori de tara.
Indiferent cine prin malvexatiuni de toate felurile, vor avea prima alegere, este imperios necesar sa aiba la dreapta lor un partid Nationalist autentic precum Alianta Noastra Romania, condusa de Marian Munteanu. Asta este optinea mea pentru vot, avand in vedere norii negrii care se abat asupra noastra, inconjurati numai de dusmani si sa se puna capat jafului in toate felurile si sensurile. Doamne ajuta !!!
PS SOROS este un pericol la pacea mondiala, si el este si in spatele actiunilor ungurilor si vedeti ce se intampla in fata noastra!
Este imperios necesar ca, dupa sarbatori sa ne punem ordine in viata noastra. Nu trebuie sa mai asteptam 15 martie sa ne puna ordine in tara  altii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu