trafic

marți, 12 aprilie 2016

Donator de sperma

  16:59
 
 
Donator de sperma, care Statele Unite s-au născut 26 de copii, a constatat el însuși schizofrenică
.

Mama copiilor în teroare, deoarece aceasta boala poate fi transmisa genetic
Acest lucru sa întâmplat în Statele Unite ale Americii. Femeile care au dat naștere la 19 băieți și 17 fete, recent au învățat unii de alții, că în vârstă de 39 de ani, Chris Edzhelles - donator de spermă, pe care le-au folosit - este bolnav cu schizofrenie si psihoza maniaco-depresive.
Copiii cresc acum în SUA, Canada și Marea Britanie. Omul a dat sperma 2000-2014. Mama copiilor în groază cum schizofrenie în 10% din cazuri transferate de la mamă la copil.
"Visul sa transformat într-un coșmar fără sfârșit, - a declarat într-un interviu acordat ziarului" Toronto Star "profesor în vârstă de 45 de ani, de la Canadian provintsiiOntario Angie Collins Ea, impreuna cu partenerul ei de viata Beth Hansen, ridicând fiul în vârstă de 6 ani, pe care Angie a conceput de om pacient .." Este greu să se gândească că viața fiului său după pubertate pot fi distruse "- spune Collins.
Acest cuplu este de gând să dea în judecată compania americană, care a furnizat sperma. Femeile în uniunile între persoane de același sex, a petrecut patru luni pentru a găsi o clinică bună în 2006, ceea ce ar ajuta la Angie concepe.
Angie Collins a spus că din sutele de donatori au ales pe Chris Edzhellesa, pentru că semăna cu ochii albaștri partenerul ei, abilități muzicale ... Femeia nu este îngrijorat de sănătatea viitoare a copilului, deoarece clinica a dat asigurări că donatorul verifică naVICh, bolile cu transmitere sexuală , boli cronice, ele sunt supuse, de asemenea, teste psihologice. Mai ales că a plăcut canadieni donatorului ei IQ160, precum Albert Eynshneyna ... Sub forma de oameni la întrebări cu privire la boli psihice a spus că cei care nici el si nici rudele sale acolo.
Totul a devenit clar atunci când una dintre mamele care au dat naștere la acea persoană, a văzut accidental un video de pe Youtube in schizofrenie. Este o femeie mi-a spus cum ea trăiesc cu această boală. În cadrul video a fost un comentariu Chris Edzhellesa: "Am schizofrenie, și este dificil de a explica modul în care auzi vocea, dar voi încerca: Eu, de exemplu, cred că ar fi necesar să se facă cina, și intervine imediat voce care îmi spune ceva care nu este absolut datorită faptului, ceea ce mă gândeam. De obicei, vocea ma umilit dur, insultat ".
Femeile mai târziu a aflat că tatăl copiilor lor stau pentru hacking în apartament, din care a făcut-o instrumentele muzicale (Edzhelles - tobosar talentat), și că el de multe ori se într-un spital de psihiatrie. tatăl său vitreg a spus că până la 19 de ani, acesta a fost un om talentat tânăr care a absolvit cu onoruri de la liceul si sa inscris la Universitatea. Apoi s-au tulburat ani: el a aruncat universitate, el a fost mult timp în șomaj. Acum, un om folosește în mod constant droguri, dar a fost capabil să se căsătorească și a găsit un loc de muncă permanent.
"Fiul meu, văzând că noi pregătim un proces, pentru a asculta conversațiile noastre, a înțeles ceva și a întrebat:" Mamă, eu sunt bine "- a declarat el reporterilor Angie Collins. - I-am spus: "Cine este - da." Copilul calmat și a fugit pentru a juca. "
http://www.kp.ru/daily/26515/3532583/
Afișați mai puține  ·  Afișează textul original
Vezi postarea inițială

2 comentarii:

Le Gall Galleux spunea...

Odorica !!! allons !!!

Odorica spunea...

BG, am vrut sa arat pericolul! Te imbratisez, Odorica

Trimiteți un comentariu