trafic

vineri, 16 septembrie 2011

LABAROIU a fost demis

EU TRAIESC BINE,CA SUNT URMASA LUI TRAIAN !
Biografia secreta a Elenei UdreaFoto:http://fratiasindicat.blogspot.com/

Ce se mai discuta  porcaria asta, cu schimbarea lui Labaroiu. Toata ziua numai cu asta ne-a imbolnavit televiziunile, chiar un parlamentar PD-L de la Ploiesti, spunea sa-i multumim pentru tot ceea ce a facut pentru noi:))). Ce sinistru ca se discuta, despre acest  magar, care nu a facut nimic pentru  postul pe care l-a pastorit 2 luni, care  arata ca un pacient nou internat, la Balaceanca si care ne vorbea de Alba ca Zapada, in loc  de  a ne explica, anumite decizii pentru milioane de oameni care, asteptau cu sufletul la gura o vorba,  hotaritoare pentru viata lor si a familiilor lor.
Acest imbecil este discutat si paradiscutat fara noima si se iau interviuri  pupincuristilor PD-L, de parca a fost o mare personalitate, o desteptaciune si i se adreseaza de catre aceste  inconstiente moderatoare, cu  denumirea de"domnule ministru". Cit rau ne face noua,  la tot neamul romanesc, aceasta atitudine,de respect pe care il si mentioneaza fata, de aceste lichele criminale care au dus tara de rapa si pe noi pe marginea praspastiei(sau in prapastie). Va spun sincer ca dupa ce vad o emisiune cu aceste metenele  desantate, la adresa acestor lichele, chiar eu  la sfirsitul emisiunii, nu mai sint asa de sigura pe mine si inclin sa cred ca, parca  au ceva dreptate aceste  moderatoare, care sint inconstiente ca au atita  efect si orientare politica asupra ascultatorilor. Aceste pitipoance, care numai prin intrebarile lor tampite, distrug echilibrul politic al poporului nostru. Ele sint  in primul rind cele mai vinovate, pentru metenelele pe care le fac, acestor  posibili pacienti ai spitalelor psihiatrice.
Nici cu Sulfina ( ce nume predestinat) nu-mi e rusine. Aceasta geo-loaga care si-a implementat in toate   cuvintarile ei, cuvintul " cu siguranta" care ii tine locul de  aplomb si ii da o nota de desteptaciune,  nu-mi e rusine.
Chiar azi cind a fost intrebata de o pitipoanca daca, a fost intrebata daca accepta postul de "MINISTREASA" a spus "cu singuranta" de parca vorbea despre altcineva.  Ce intelegem de aici? Ca va invata pe dinafara,  zicerile lui Traian Basescu si ni le va voma, in fata pe sticla.
La ce altceva, sa ne asteptam? PE NOI CE NE INTERESEAZA? NE INTERESEAZA, sa fie indexate salariile si pensiile in  primul rind cu inflatia, apoi marite ca sa ajungem in  faliment ca grecii, spaniolii, italienii, portughezii. V-am spus mereu ca, vreau sa fiu in faliment ca ei, cu pensia lor.
Sa schimbam,  aceasta situatie de mizerie si de sinucidere ( stam ca vitele la abator)de acum, ca ne sta in putere. Curaj !!!
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

10 comentarii:

CEZAR spunea...

Odor zau ca as f....

Odorica Ion spunea...

Asa zice si Basescu, dar mai are cu ce?......

CEZAR spunea...

La cate organe sexuale are barbatul....

Odorica Ion spunea...

:))) O seara frumoasa, Odorica

biliuta spunea...

@ CEZAR:
Cezărică, nene, la tine, pe blog, sunt gata să se încaiere unii şi tu re dai pe-aici mare... cocoş!
O seară minunată la amândoi!

Odorica spunea...

:)))) O seara frumoasa, Odorica

CEZAR spunea...

@Biliuta -lasa-i sa se bata! cine ramane in picioare,are dreptate!
@Odor-zau ca as F......

Odorica spunea...

Eu te cred........ :)))

CEZAR spunea...

Odor sa inteleg ca mi=o dai macar o data?

Odorica Ion spunea...

?????????:))))))))).Esti mare smechher. O seara frumoasa, Odorica

Trimiteți un comentariu