trafic

duminică, 17 octombrie 2010

Cu un singur pas in urma Braziliei 200 mil.locuitori(136.mil.alegatori)

Circa 136 de milioane de brazilieni sunt aşteptaţi să voteze în primul tur al alegerilor prezidenţiale. Dilma Rousseff( 63 de ani), fosta şefă de cabinet a popularului preşedinte Luiz Inacio Lula da Silva, este considerată marea favorită a alegerilor.
l
La primul tur al alegerilor(prezenta obligatorie) prezidentiale  s-au aliniat, clovnul Tiririca analfabet, o dansatoare  si un fotbalist (Romario)
Brazilia a 5-a economie a lumii: potrivit presei. Delma Rouseff(de origine bulgara) le va eclipsa pe cancelarul Angela Merkel şi pe secretarul de stat Hillary Clinton. Brazilia, o ţară uriaşă, cu 200 de milioane de locuitori, are şanse uriaşe să devină unul dintre marii producători ai lumii.

Nivelul de creştere al Braziliei, care aproape că rivalizează cu cel al Chinei, este unul la care Europa şi Washingtonul nu pot decât să spere", comenta ziarul Independent on Sunday

Ne permitem si noi sa ajungem atit de jos, cind nu avem economie deloc?.

Oricite cuvinte grele am folosi nu poate reda situatia grava din Romania.
Am pus fata in fata situati din Romania cu situatia din Brazilia.
Si acolo au o  Elena Udrea de origine bulgara si ea este favorita presedintelui,  presedinte care a  urmat pas cu pas,  ridicarea tirfei sale,  la rangul de presedinte al tarii, ca urmasa la tron.
Asta vreau sa arat ca,  lasarea la cheremul unor betivi si afemeiati destinele tarii, bineinteles ca soarta noastra sta in pixul lor, de cit de bine este satisfacut pixul. Mai avem  putin pina la alegeri 2 ani, ani in care se  va lucra la greu,  caci campania  electorala abia a inceput. Prima data,(mina dreapta cu care nu se sterge la cur presedintele) v-a fii pentru primul ministru, caci minstreasa a fost  experta parasutista. Apoi in 2014  tronul tarii este asigurat. Numai oile sa nu se revolte, sa accepte orice cu capul plecat. Chiar si moartea prin infometare si datorita bolilor.Ati vazut ce a spus  purcelusul roz si gras de imbuibare, din banii nostrii ai tuturor, ca chiar daca intra in greva foamei 1000 de profesori, nu se intimpla nimic. De acea, de doamna pentru care am tot respectul invatatoare, nici nu ii doare in cot. Asa o persoana prin dirzenia si sacrificiul ei,  trebuie sa fie exemplu si sa i se incheie cit mai repede protestul.Mai ales ca m-a impresionat intelepciunea cuvintelor ei(cea cu bambusul).
Dar sa revenim la oile noastre, caci eu am vrut sa va arat numai un singur caz al unei femei din Brazilia, la un pas de a fi presedinte al tarii cu 200 mil.locuitori. Aceste parasute  ordinare, care sint experte in sex  total  cuceresc pe molii presedinti de state  cu   numerele matematice,  sub  forma de dregoste perfecta. Ele constituie peste tot in lume si la noi un pericol pentru  poporul nostru. Ce ar insemna sa dam tara, cu noi cu toti pe mina acestor depravate? Ce este acum, dar ce v-a fi de acum incolo. Oare tara noastra nu are barbati, care sa  trimita tirfele  pe centura oraselor. Ele trebuiesc numai folosite, nu puse in capul tarii, sa  administreze tara intre lingurita, furculita sau 69. Mai ales al 3-lea om in stat o femeie care nu a muncit nicaieri pina atunci,  neavind nici carte de munca. Trebuie sa ne trezim caci, s-ar putea sa nu mai existam ca popor ci, numai prin renumele tirfelor. Las la  urmarirea dvs. a rezultatului alegerilor din Brazilia.
Acest articol constituie urmarea , altor articole si voi continua acest fel de a ma manifesta, incit  macar un singur roman sa inteleaga ca, soarta noastra a tuturor este in satisfacerea pixului, primului om al tarii.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica-dariaion.blogspot.com/

3 comentarii:

Dan spunea...

Dna Udrea este o persoana extraordinara.

Odorica Ion spunea...

OK !

Anonim spunea...

Intodeauna romanului ia mirosit urit ce are acasa si si-a ridicat amanta in slavi(nu numai romanului, numai ca el respecta cel mai putin femeia de langa el). Pacat de femeile care isi vad de treaba lor si sunt marginalizate de barbatii care se cred buricul pamintului...dar asta tot datorita femeilor.
Cu respect

Trimiteți un comentariu